Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Majsfritter

Sprøde majs bliver til knasende fritter – perfekte med cremefraiche og rødløg til. Nem og hurtig forret, for majsen skal ikke koges først.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

æg 2 stk.
mælk 1 ½ dl
hvedemel 1 ½ dl
bagepulver ½ tsk.
majskolbe 1 stk., stor
salt og peber
olie til stegning
cremefraiche 1 bæger, 18%
hakket rødløg og purløg

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål. Kom mel vendt med bagepulver i, og pisk sammen.

Pisk resten af mælken heri, skær majskornene fra kolben ned i skålen og krydr med salt og peber.

Steg dejen som småpandekager i olie på en teflonpande.

Servér dem lune med lidt cremefraiche og løg på toppen.

Service fra Perrochon.

Relaterede Artikler