Forret Kold agurkesuppe med lakserogn En smuk og ikke mindst cremet suppe, der smager af forår. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 © Stine Christiansen Kold agurkesuppe med lakserogn Det skal du bruge: 350 g agurk salt ¼ dl olivenolie 1 lille skalotteløg citronskal fra ¼ citron ¼ liter bouillon 2 små dildkviste 1 dl cremefraiche 38% 50 g lakserogn løgspirer dild Sådan gør du: Skær agurk i små tern, kom dem i en sigte, drys med salt, bland, og lad dem trække 10 min. Skyl saltet af, og dup dem tørre. Kom dem i en blender sammen med olivenolie, skalotteløg, citronskal, bouillon og dild. Blend til en cremet suppe Tilsæt cremefraiche, blend, og smag til. Sæt suppen på køl indtil servering. Anret i små skåle eller glas, og top med lakserogn, løgspirer og dild. Servér gerne med tynde skiver grillet brød. Relateret Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Forret Opskrift på hamachi med trøffel Forret Polentasticks og teriyaki-broccoli med fetacreme