Forret Kold agurkesuppe med lakserogn En smuk og ikke mindst cremet suppe, der smager af forår. Af Gitte Heidi Rasmussen — 12. juni 2019 © Stine Christiansen Kold agurkesuppe med lakserogn Det skal du bruge: 350 g agurk salt ¼ dl olivenolie 1 lille skalotteløg citronskal fra ¼ citron ¼ liter bouillon 2 små dildkviste 1 dl cremefraiche 38% 50 g lakserogn løgspirer dild Sådan gør du: Skær agurk i små tern, kom dem i en sigte, drys med salt, bland, og lad dem trække 10 min. Skyl saltet af, og dup dem tørre. Kom dem i en blender sammen med olivenolie, skalotteløg, citronskal, bouillon og dild. Blend til en cremet suppe Tilsæt cremefraiche, blend, og smag til. Sæt suppen på køl indtil servering. Anret i små skåle eller glas, og top med lakserogn, løgspirer og dild. Servér gerne med tynde skiver grillet brød. Relateret Forret Opskrift på fyldte, grillede blæksprutter i krydderolie Forret Opskrift på jordbær bagt i vanilje og zumak med pisket feta og sprødt brød Forret Opskrift på dampede sommergrøntsager med hollandaise Forret Opskrift på lækker grøntsagstærte med burrata og marinerede grøntsager Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Forret Opskrift på grillet avocado med spicy yoghurt og dukkah