© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Italiensk fladbrød med hvidløgsost og grønt

Piadina er italienernes svar på fladbrød. Fyldet kan varieres uendeligt og lige efter din smag.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 fladbrød
  • 50 g cremet hvidløgsost
  • ½ squash
  • ½ rød chili
  • ½ fed hvidløg
  • ½ bundt broccolini
  • olivenolie
  • 50 g spinat
  • finrevet citronskal
  • salt og peber
  • 50 g gouda eller provolone i skiver

Sådan gør du

  1. Smør to af fladbrødene med hvidløgsost.
  1. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver.
  1. Hak chili uden kerner og hvidløg fint.
  1. Del broccoliniene i små buketter, og hak de største med en kniv.
  1. Sautér squash, chili, hvidløg og broccolini i lidt olivenolie i 3 min. Kom spinaten ved, og sautér, til den er faldet sammen.
  1. Smag til med lidt fintrevet citronskal, salt og peber.
  1. Fordel fyldet oven på hvidløgsosten i et jævnt lag, og dæk med ost.
  1. Læg de sidste to fladbrød ovenpå, skær piadinaene i kvarter, og grill dem, til de er sprøde og osten smeltet.
  1. Nyd dem varme.