Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Italiensk fladbrød med hvidløgsost og grønt

Piadina er italienernes svar på fladbrød. Fyldet kan varieres uendeligt og lige efter din smag.

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Grønne piadina

2-4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 fladbrød
  • 100 g cremet hvidløgsost
  • 1 squash
  • 1 rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt. broccolini
  • Olivenolie
  • 100 g spinat
  • Fintrevet citronskal
  • Salt og peber
  • 100 g gouda eller provolone i skiver

Sådan gør du:

  1. Smør to af fladbrødene med hvidløgsost.
  2. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver.
  3. Hak chili uden kerner og hvidløg fint.
  4. Del broccoliniene i små buketter, og hak de største med en kniv.
  5. Sautér squash, chili, hvidløg og broccolini i lidt olivenolie i 3 min. Kom spinaten ved, og sautér, til den er faldet sammen.
  6. Smag til med lidt fintrevet citronskal, salt og peber.
  7. Fordel fyldet oven på hvidløgsosten i et jævnt lag, og dæk med ost.
  8. Læg de sidste to fladbrød ovenpå, skær piadinaene i kvarter, og grill dem, til de er sprøde og osten smeltet.
  9. Nyd dem varme.

Relaterede Artikler