Italiensk fladbrød med hvidløgsost og grønt

Piadina er italienernes svar på fladbrød. Fyldet kan varieres uendeligt og lige efter din smag.

© Foto: Stine Christiansen, Styling: Gitte Heidi Rasmussen

Grønne piadina

2-4 personer

Det skal du bruge:

  • 4 fladbrød
  • 100 g cremet hvidløgsost
  • 1 squash
  • 1 rød chili
  • 1 fed hvidløg
  • 1 bdt. broccolini
  • Olivenolie
  • 100 g spinat
  • Fintrevet citronskal
  • Salt og peber
  • 100 g gouda eller provolone i skiver

Sådan gør du:

  1. Smør to af fladbrødene med hvidløgsost.
  2. Halvér squashen på langs, og skær den i skiver.
  3. Hak chili uden kerner og hvidløg fint.
  4. Del broccoliniene i små buketter, og hak de største med en kniv.
  5. Sautér squash, chili, hvidløg og broccolini i lidt olivenolie i 3 min. Kom spinaten ved, og sautér, til den er faldet sammen.
  6. Smag til med lidt fintrevet citronskal, salt og peber.
  7. Fordel fyldet oven på hvidløgsosten i et jævnt lag, og dæk med ost.
  8. Læg de sidste to fladbrød ovenpå, skær piadinaene i kvarter, og grill dem, til de er sprøde og osten smeltet.
  9. Nyd dem varme.