Glaskålssalat med et asiatisk tvist

Salaten er en sikker hverdags-favorit med frisk koriander og krydret peanutbutterdressing.

glaskål salat and peanutsauce asiatisk

© Anders Schønnemann

Sort keramisk skål fra Wurtz, lille skål og ske i keramik fra Unika-k.dk.

Glaskålsalat med and, peanutbutterdressing og et tvist af thai

Sæsonens glaskål serveres i en velsmagende rissalat med andebryst, koriander og peanutbutterdressing. Resultatet er en sikker hverdagsfavorit.

4 personer

Det skal du bruge:

Glaskålssalat

  • 2 gulerødder
  • 1 glaskål
  • saft af 1 lime
  • 2 dl kogte ris
  • 2 avokado
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bundt koriander
  • 2 spsk. peanuts
  • 1 spsk. sesamfrø

Andebryst

  • 2 stk. andebryster (alternativt 4 kyllingebryststykker)
  • salt og peber
  • 1 spsk. olivenolie til stegning

Peanutbutterdressing

  • 1 ½ dl peanutbutter
  • 2-3 spsk. sojasauce
  • ½ dl kokosmælk

Sådan gør du:

Andebryst

  1. Rids skindet på andebrysterneog krydr med salt og peber
  2. Varm olien på en slip let-pande, og brun andebrysterne på skindsiden
  3. Læg andebrysterne i et ovnfast fad
  4. Steg andebrystsstykker i ovnen ved 180 ° i 15-20 minutter

Glaskålssalat

  1. Skræl gulerødder og glaskål, og skær i tændstik-tynde strimler
  2. Pres limesaft over, og vend med kogte afkølede ris
  3. Skær avokado i tern, og hak forårsløg og koriander
  4. Vend avokado med forårsløg og koriander og top på salaten sammen med hakket peanuts og sesamfrø

Peanutbutterdressing

  1. Rør peanutbutter med sojasauce og kokosmælk

  2. Anret salaten på et fad og top med and i skiver. Servér med peanut-butterdressing on the side

Relaterede Artikler