Forret Glaskålssalat med et asiatisk tvist Salaten er en sikker hverdags-favorit med frisk koriander og krydret peanutbutterdressing. Af Lone Kjær — 03. december 2018 hverdagsmad © Anders Schønnemann Glaskålsalat med and, peanutbutterdressing og et tvist af thai Sæsonens glaskål serveres i en velsmagende rissalat med andebryst, koriander og peanutbutterdressing. Resultatet er en sikker hverdagsfavorit. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Glaskålsalat 1 gulerødder ½ glaskål saft af 1 lime 1 dl kogte ris 1 avokado ½ Bundt forårsløg ½ Bundt koriander 1 spsk. peanuts ½ spsk. sesamfrø Andebryst 1 stk. andebryster (alternativt det dobbelte antal kyllingebryststykker) salt og peber ½ spsk. olivenolie til stegning Peanutbutterdressing ¾ dl peanutbutter 1½ spsk. sojasauce ¼ dl kokosmælk Sådan gør du Andebryst Rids skindet på andebrysterneog krydr med salt og peber Varm olien på en slip let-pande, og brun andebrysterne på skindsiden Læg andebrysterne i et ovnfast fad Steg andebrystsstykker i ovnen ved 180 ° i 15-20 minutter Glaskålssalat Skræl gulerødder og glaskål, og skær i tændstik-tynde strimler Pres limesaft over, og vend med kogte afkølede ris Skær avokado i tern, og hak forårsløg og koriander Vend avokado med forårsløg og koriander og top på salaten sammen med hakket peanuts og sesamfrø Peanutbutterdressing Rør peanutbutter med sojasauce og kokosmælk Anret salaten på et fad og top med and i skiver. Servér med peanut-butterdressing on the side Relateret Forret Opskrift på sprøde bruschetta med krabbe og fennikel Forret Palmekål med sprød torsk og beurre noisette Forret Bagt selleri med beurre blanc og sort trøffel Forret Opskrift på radiser med citronricotta Forret Kammuslinger med ajo blanco og agurkesalat Forret Sprøde asparges med rejer og hjemmelavet hollandaise sauce