Forret—3.12.18Glaskålssalat med et asiatisk tvistSalaten er en sikker hverdags-favorit med frisk koriander og krydret peanutbutterdressing. Tekst — Lone Kjær#hverdagsmad© Anders SchønnemannSort keramisk skål fra Wurtz, lille skål og ske i keramik fra Unika-k.dk.Glaskålsalat med and, peanutbutterdressing og et tvist af thai Sæsonens glaskål serveres i en velsmagende rissalat med andebryst, koriander og peanutbutterdressing. Resultatet er en sikker hverdagsfavorit. 4 personerDet skal du bruge:Glaskålssalat 2 gulerødder 1 glaskål saft af 1 lime 2 dl kogte ris 2 avokado 1 bundt forårsløg 1 bundt koriander 2 spsk. peanuts 1 spsk. sesamfrø Andebryst 2 stk. andebryster (alternativt 4 kyllingebryststykker) salt og peber 1 spsk. olivenolie til stegning Peanutbutterdressing 1 ½ dl peanutbutter 2-3 spsk. sojasauce ½ dl kokosmælk Sådan gør du:Andebryst Rids skindet på andebrysterneog krydr med salt og peber Varm olien på en slip let-pande, og brun andebrysterne på skindsiden Læg andebrysterne i et ovnfast fad Steg andebrystsstykker i ovnen ved 180 ° i 15-20 minutter Glaskålssalat Skræl gulerødder og glaskål, og skær i tændstik-tynde strimler Pres limesaft over, og vend med kogte afkølede ris Skær avokado i tern, og hak forårsløg og koriander Vend avokado med forårsløg og koriander og top på salaten sammen med hakket peanuts og sesamfrø Peanutbutterdressing Rør peanutbutter med sojasauce og kokosmælk Anret salaten på et fad og top med and i skiver. Servér med peanut-butterdressing on the side
Skærising sushi-style med forårsløg og korianderDen lækre skærising er en af de finere spisefisk, vi kan hive op i danske farvande. Her er den tilberedt rå med inspiration fra den kendte sushirestaurant Nobu i London. Skærising sushi-style med forårsløg og koriander
Andebryst med stegte æbler, julesalat og hoisinsauceHverdagen må godt have et strejf af luksus. Her får du and serveret med syrlige æbler og julesalat. I stedet for and kan retten også tilberedes med kyllingebryst.Andebryst med stegte æbler, julesalat og hoisinsauce
Blomkålssnack med peanutbutter, chili og korianderDen sprøde blomkål er perfekt som en krydret snack eller som en del af tapastallerkenen. Blomkålssnack med peanutbutter, chili og koriander
Quinoasalat med granatæble og edamamebønnerDe små sorte qunioa smager dejligt og har et godt bid, som passer perfekt til en salat. Kan evt. laves i forvejenQuinoasalat med granatæble og edamamebønner
Carpaccio af sandart med limeCarpaccio er oprindelig tynde skiver oksekød, men kan sagtens tilberedes med fisk. Hvis fisken er halvfrossen er det lettere at skære den i helt tynde skiver.Carpaccio af sandart med lime
Sprød tortilla med spidskålsslawFrisk makrel smager allerbedst først på sæsonen. Den sprøde, syrlige kålsalat får smag og konsistens til at forenes.Sprød tortilla med spidskålsslaw
Frisk appetizer - Gazpacho af ananas og agurkNår du bruger denne opskrift udvikler sig den herligste duft, når blenderen går i gang med at slå frugt og grønt i små stykker til kold suppe.Frisk appetizer - Gazpacho af ananas og agurk
Tatar af vildt med svampe og kirsebærglaceKlassisk og så alligevel ikke. Vi serverer tatar af dyrevildt i fint selskab med en estragonmayonnaise, stegte svampe og en sød glace af kirsebærvin.Tatar af vildt med svampe og kirsebærglace
Sommersalat med grillede jomfruhummere og limemayonaiseJomfruhummere kalder på en god mayonnaise og en sprød let salat.Sommersalat med grillede jomfruhummere og limemayonaise
JomfruhummerEn nykreeret skaldyrssalat, som gør smagsløgene yderst tilfredse. Vi udgår i denne opskrift fra en god færdigkøbt mayonnaise, men er du mere seriøs end som så, laver du selvfølgelig din egen. Jomfruhummer