Forret En lækker og nem torskecarpaccio Prøv denne citrusrige og smagfulde ceviche og server den som forret til dine middagsgæster. Af Gitte Heidi Rasmussen — 03. november 2020 Torskecarpaccioen skal du begynde med,mindst to dage før gæsterne kommer. Den ledsages af citron-kaviar og en wasabicreme. Fad fra Lov i Listed. © Stine Christiansen Torskecarpaccio med citronkaviar og wasabi-creme 4-6 personer Det skal du bruge: 400 g torskeryg eller lange 15 g salt 15 g sukker 1⁄2 dl olivenolie 2 spsk. citronsaft Revet citronskal af 1⁄2 citron Peber 200 g cremefraiche, 38% Citronsaft og citronskal fra 1⁄2 usprøjtet citron 1 tsk. wasabi 1 lille glas citronkaviar Krydderurter, fx brøndkarse, kørvel og shisoblade 1 lille håndfuld rugbrødschips Sådan gør du: Gnid fisken med en blanding af salt og sukker. Dæk til med husholdningsfilm, og stil fisken i køleskabet natten over. Læg den derefter 1 døgn i fryseren. Pisk olivenolie, citronsaft og citronskal sammen. Lad fisken tø næsten op. Den må gerne stadig være en anelse frossen, for så er den nemmere at skære. Skær den i fine, tynde skiver, og anret på tallerkenerne eller et stort fad. Hæld marinaden over, og lad det trække 30 min. Krydr med peber. Rør cremefraiche sammen med citronsaft, citronskal og wasabi, og smag til. Kom cremen i små toppe hen over fisken sammen med citronkaviar. Pynt med masser af urter, og knus lidt rugbrødschips udover. Servér med lunt brød eller ristet rugbrød. Relateret Forret Ceviche med sprøde agurker, dild og spicy chili Forret Rimmet havtaske med nye kartofler og ærteskum Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Bagte rødder med sauce blanquette, gammel knas og boghvede Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Forret Svampetoast: En anderledes og velsmagende forret