
Crispy ravioli med tomatsalat
Køb gode ravioli med spinatfyld, steg dem sprøde, og servér med en tomatsalsa af sæsonens solmodne tomater.
AfLone Kjær
Crispy ravioli med tomatsalat
8 personer
Det skal du bruge:
Tomatsalsa
- Tomater 400 g
- Avokado 1 stk.
- Citron 1 stk.
- Chili 1 stk.
- Hvidløg 2 fed
- Basilikum 1 potte
- Frisk olivenolie 2 spsk.
- Salt og peber
Crispy ravioli
- Ravioli med spinat 16 stk.
- Olivenolie 1 dl
- Kørvel 1 potte
Sådan gør du:
- Hak tomaterne fint.
- Halvér avokadoen, fjern stenen, og tag kødet ud med en ske. Skær i små tern, og dryp citronsaft over.
- Flæk chilien, fjern kernerne, og hak fint.
- Vend tomaterne med avokado, chili og presset hvidløg.
- Hak basilikum, og vend i salsaen med olivenolie. Smag til med salt og peber.
- Varm olien i en lille gryde, og steg raviolierne 1-2 min. på hver side, til de er sprøde. Lad dem afdryppe på et stykke fedtsugende papir.
- Anret tomatsalsaen på skeer, og top med sprødstegte ravioli. Pynt med kørvel.