Forret Ceviche med torsk, lime og chili Ceviche er en toplækker og nem forret, som kan laves i forvejen. Af Mahan Marhami — 12. marts 2021 © Büro Jantzen Torske ceviche Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Det skal du bruge: 250 g torskefilet (NB! skal fryses og tøs op, inden den tilberedes) ¾ dl friskpresset limesaft ½ stk. friskhakket rød chili 1½ spsk. hakket rødløg 1 fed hvidløg 1½ spsk. hakket frisk koriander salt og peber Sådan gør du: Torskefileten skæres i tern på ca. 1x1 cm. – husk at fjerne eventuelle ben eller bed din fiskehandler om at gøre det for dig. Chilien renses for kerner og hakkes fint. Rødløg og hvidløg hakkes lige så fint. Koriander hakkes groft og blandes med limesaft. Smag herefter marinaden til med salt og peber. Fisken anrettes i et fad og marinaden hældes over. Lad den trække mindst 2 timer på køl – gerne længere, om muligt. Lige inden servering hældes saften fra og grofthakket koriander drysses over som pynt. Relateret Forret Spis naturen! Mælkebøttesalat med skvalderkål, brombær og blåskimmel Forret Multe i agurkesuppe med ørredrogn Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Forret Majs på grill: Grillede majskolber med urtesmør Forret Quiche med svampe, blåskimmel og krydderurtesalat Forret En sprød appetizer med vagtelæg, purløgsolie og røgdip