Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ceviche med torsk, lime og chili

Ceviche er en toplækker og nem forret, som kan laves i forvejen.

© Büro Jantzen

Torske ceviche

Det skal du bruge:

  • 500 g. torskefilet (NB! skal fryses og tøs op, inden den tilberedes)
  • 1,5 dl. friskpresset limesaft
  • 1-2 tsk. friskhakket rød chili
  • 3 spsk. hakket rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. hakket frisk koriander
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  1. Torskefileten skæres i tern på ca. 1x1 cm. – husk at fjerne eventuelle ben eller bed din fiskehandler om at gøre det for dig.
  2. Chilien renses for kerner og hakkes fint.
  3. Rødløg og hvidløg hakkes lige så fint.
  4. Koriander hakkes groft og blandes med limesaft. Smag herefter marinaden til med salt og peber.
  5. Fisken anrettes i et fad og marinaden hældes over.
  6. Lad den trække mindst 2 timer på køl – gerne længere, om muligt.
  7. Lige inden servering hældes saften fra og grofthakket koriander drysses over som pynt.