Bring eddike, vand, sukker og fennikelfrø i kog, og kog, til sukkeret er opløst.
Tilsæt hakket løg samt æble i små tern, og lad det koge i 10 min., til væden er reduceret kraftigt, og æblerne er godt møre. Smag til med tomatpuré, og afkøl. Opbevar relishen i et glas i køleskabet.
Rør kødet sejt med salt, og tilsæt hakket løg, knuste fennikelfrø, æg, æble og timianblade.
Rør farsen godt sammen.
Rul butterdejen ud, og del den i 8 lige store stykker. Del farsen i 8, og læg en rulle på hvert dejstykke. Pak dejen omkring farsen, og læg rullerne på en bageplade med bagepapir med sammenføjningen nedad. Pensl med æg, og drys med sesam.
Bag rullerne ved 210° i ca. 20 min.
Servér dem lune med æblerelish.
TIP: Æblerelish kan laves et par uger i forvejen og opbevares i køleskabet. Rullerne kan også laves klar og fryses ned, så de bare skal bages lige inden servering.