Julet Irish Coffee

Irish Coffee er en sand klassiker, og denne udgave med et julet twist vil du ikke snyde dig selv for. Velbekomme!

Julet Irish Coffee

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 2 spsk. brun farin
  • 2 tsk. ahornsirup
  • 1 knivspids revet Tonkabønne
  • 8 cl Tullamore D.E.W.
  • 20 cl stærk kaffe
  • 4 tsk. letpisket flødeskum
  • kanel
  • brunkager

Sådan gør du

  1. Start med at lave en sukkerblanding ved at blande farin, ahornsirup og den revede tonkabønne sammen.
  1. Tilsæt evt en smule Tullamore D.E.W. for at gøre den flydende.
  1. Opvarm et Irish Coffee glas ved at fylde det med varmt vandt vand, som hældes ud igen.
  1. Hæld 4 cl Tullamore D.E.W. i glasset
  1. Tilsæt en spiseskefuld sukkerblanding og top med kaffe. Rør rundt til sukkeret er opløst i blandingen.
  1. Hæld forsigtigt koldt, letpisket flødeskum i glasset over bagsiden af en ske, så det flyder ovenpå.
  1. Pynt med kanel og knuste brunkager

Rør ikke rundt i drinken. Den bedste smag og duftoplevelse fås ved at drikke den varme drink gennem det kolde flødeskum.