Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Den klassiske nytårscocktail: French 75 

Det er en udødelig klassiker, som af mange vil betegnes som den perfekte nytårsdrink.

© Claus Troelsgaard

French 75

Denne drink er opkaldt efter en kanon, som blev brugt under første verdenskrig, og som kunne fyre kanonkugler hurtigere afsted end andre kanoner.

Det er en udødelig klassiker, som af mange vil betegnes som den perfekte nytårsdrink, og den kan laves på et hav af måder. Søren har her valgt en version, som var fremme i 00’erne, og som er baseret på en variant fra 60’erne og 70’erne.

Det Skal du bruge:

  • 1 cl yuzu-juice (man kan bruge citronsaft i stedet)
  • 1 cl Cointreau
  • 2 cl gin
  • Tør champagne

Sådan gør du:

  1. Shake gin, Cointreau og yuzu.
  2. Hæld det i en stor champagneskål med et stort stykke is.
  3. Top op med champagne.

Relaterede Artikler