champagnebrus
© TIA BORGSMIDT

Liflig drink af hyldeblomst, agurk og mousserende vin

Byd dine gæster velkommen med en boblende champagnebrus, der smager af sol og sommer.

Liflig drink af hyldeblomst, agurk og mousserende vin

4 personer

Sommerlig champagnebrus tilsmagt med hyldeblomst og serveret med agurkespåner og isterninger.

Det skal du bruge:

Champagnebrus

  • 2 dl koncentreret
  • Hyldeblomstsaft
  • Isterninger
  • 1 agurk
  • 2 dl danskvand
  • 1 flaske cava/champagne

Sådan gør du:

Champagnebrus

  1. Fordel hyldeblomstsaft og isterninger i glas.
  2. Skær agurken i brede spåner med en kartoffelskræller.
  3. Kom agurk i glassene sammen med danskvand.
  4. Spæd til med cava/champagne efter smag, og servér straks.