Dessert Vanedannende, hjemmelavet kirsebæris Hjemmelavet is smager bedst! Prøv en af vores favoritter med kirsebær. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2021 © Stine Christiansen Danske kirsebær er i verdensklasse. Brug de sure kirsebær til denne is – det giver det bedste resultat.Kirsebæris 1 liter – 6-8 vaflerDet skal du bruge: 500 g sure kirsebær uden sten 100 g sukker 6 æggeblommer 75 g sukker ½ stang vanilje ½ liter piskefløde 100 g smeltet mørk chokolade 8 vafler Sådan skal du gøre: Drys kirsebærrene med sukker, og lad dem trække 30 min. Blend kirsebærrene. Pisk æggeblommer, sukker g vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld det langsomt og under piskning i æggemassen. Varm blandingen op under omrøring, til den er let cremet, ca. 80°. Den må ikke koge. Rør bærrene i, og sæt iscremen til afkøling. Frys iscremen i en ismaskine eller i fryseren i en skål under jævnlig omrøring. Servering: Smelt chokoladen over vandbad, og dyp vaflerne i chokolade. Kom 2-3 kugler kirsebæris i hver, og servér. Relateret Julemad Hjemmelavet gløgg-ekstrakt Dessert Suppe a la rødgrød og hjemmelavet vaniljeparfait Forret Kartoffelrøsti, gammel knas creme, krondild og karse Dessert Din guide til kvalitetsis i København Forret Smørstegte kammuslinger i muslingebisque Dessert Nougat-karamel-is med nøddebrud