Dessert Vanedannende, hjemmelavet kirsebæris Hjemmelavet is smager bedst! Prøv en af vores favoritter med kirsebær. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2021 © Stine Christiansen Hjemmelavet kirsebæris Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 6-8 vafler + 500 g sure kirsebær uden sten 100 g sukker 6 æggeblommer 75 g sukker ½ stang vanilje ½ l piskefløde 100 g smeltet mørk chokolade 8 vafler Sådan gør du Drys kirsebærrene med sukker, og lad dem trække 30 min. Blend kirsebærrene. Pisk æggeblommer, sukker g vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld det langsomt og under piskning i æggemassen. Varm blandingen op under omrøring, til den er let cremet, ca. 80°. Den må ikke koge. Rør bærrene i, og sæt iscremen til afkøling. Frys iscremen i en ismaskine eller i fryseren i en skål under jævnlig omrøring. Smelt chokoladen over vandbad, dyp vaflerne i chokolade og kom 2-3 kugler kirsebæris i hver, og servér. Relateret Dessert Jordbær med friske granskud, fløde og sprød tempeh Dessert Marengskage med kirsebær og hjemmelavet vaniljeis Dessert Rabarbermoussekage med mandelkage og rabarberkompot Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Dessert Prøv denne lækre chokoladepavlova med mokkacreme Dessert Istoppe med smag af rabarber og hyldeblomst