Dessert Opskrift på hjemmelavet kirsebæris Hjemmelavet is smager bedst! Prøv en af vores favoritter med kirsebær. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2021 © Stine Christiansen Hjemmelavet kirsebæris Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 store is + 166 g sure kirsebær uden sten 33 g sukker 2 æggeblommer 25 g sukker ¼ stang vanilje ¼ l piskefløde 33 g smeltet mørk chokolade 2½ vafler Sådan gør du Drys kirsebærrene med sukker, og lad dem trække 30 min. Blend kirsebærrene. Pisk æggeblommer, sukker g vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld det langsomt og under piskning i æggemassen. Varm blandingen op under omrøring, til den er let cremet, ca. 80°. Den må ikke koge. Rør bærrene i, og sæt iscremen til afkøling. Frys iscremen i en ismaskine eller i fryseren i en skål under jævnlig omrøring. Smelt chokoladen over vandbad, dyp vaflerne i chokolade og kom 2-3 kugler kirsebæris i hver, og servér. Relateret Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her Lejligheder Monica har et helt særligt aftenritual, der forvandler den store lejlighed fuldstændig Jul Hjemme hos Cecilie er julebordet sønderjysk og farverigt – men én farve fylder allermest Julemad Opskrift på engelsk julekage med sauce af romkaramel
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her