Dessert Opskrift på hjemmelavet kirsebæris Hjemmelavet is smager bedst! Prøv en af vores favoritter med kirsebær. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2021 © Stine Christiansen Hjemmelavet kirsebæris Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 store is + 166 g sure kirsebær uden sten 33 g sukker 2 æggeblommer 25 g sukker ¼ stang vanilje ¼ l piskefløde 33 g smeltet mørk chokolade 2½ vafler Sådan gør du Drys kirsebærrene med sukker, og lad dem trække 30 min. Blend kirsebærrene. Pisk æggeblommer, sukker g vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld det langsomt og under piskning i æggemassen. Varm blandingen op under omrøring, til den er let cremet, ca. 80°. Den må ikke koge. Rør bærrene i, og sæt iscremen til afkøling. Frys iscremen i en ismaskine eller i fryseren i en skål under jævnlig omrøring. Smelt chokoladen over vandbad, dyp vaflerne i chokolade og kom 2-3 kugler kirsebæris i hver, og servér. Relateret Dessert Opskrift på overdådig mandelkage med luftigt skum og friske bær Dessert Opskrift på Amarena kirsebærtrifli med kirsebærlikør og chokolade Dessert Pocherede pærer med misoparfait og hasselnøddepraliné Dessert Opskrift på 4 hjemmelavede ispinde med mango, blåbær, jordbær og ananas Dessert Morten Heibergs opskrift på crème brûlée med et kaffe-twist Dessert Opskrift på letfrossen tiramisu med matcha-te