Dessert Vanedannende, hjemmelavet kirsebæris Hjemmelavet is smager bedst! Prøv en af vores favoritter med kirsebær. Af Gitte Heidi Rasmussen — 08. juli 2021 © Stine Christiansen Hjemmelavet kirsebæris Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 6-8 vafler + 500 g sure kirsebær uden sten 100 g sukker 6 æggeblommer 75 g sukker ½ stang vanilje ½ l piskefløde 100 g smeltet mørk chokolade 8 vafler Sådan gør du Drys kirsebærrene med sukker, og lad dem trække 30 min. Blend kirsebærrene. Pisk æggeblommer, sukker g vaniljekorn til en luftig æggesnaps. Varm fløden op til kogepunktet. Hæld det langsomt og under piskning i æggemassen. Varm blandingen op under omrøring, til den er let cremet, ca. 80°. Den må ikke koge. Rør bærrene i, og sæt iscremen til afkøling. Frys iscremen i en ismaskine eller i fryseren i en skål under jævnlig omrøring. Smelt chokoladen over vandbad, dyp vaflerne i chokolade og kom 2-3 kugler kirsebæris i hver, og servér. Relateret Dessert Marengskage med kirsebær og hjemmelavet vaniljeis Dessert De 13 lækreste opskrifter på hjemmelavet is Kultur Ny digital guide til Margueritruten: Oplev Danmarks vildeste naturområder Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ Julemad 17 lækre opskrifter på hjemmelavet julekonfekt Dessert Nougat-karamel-is med nøddebrud
Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ