Trifli med søde jordbær og flødeskum

Lynhurtig dessert: Vi bliver aldrig trætte af kombinationen med bær og fløjlsblødt flødeskum.

Trifli med søde jordbær og flødeskum
© Thomas Dahl

Trifli med søde jordbær og flødeskum

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 400 g jordbær
  • 4 stk. makroner
  • 4 stk. digestive kiks
  • 2 dl yoghurt, græsk 10%
  • 2 dl piskefløde
  • 1 stk. vaniljestang
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 håndfuld mynte

Sådan gør du:

  1. Pisk fløden til skum.
  2. Vend fløden med flormelis, vanilje og græsk yoghurt.
  3. Smulr makroner og digestive kiks, og bland det sammen.
  4. Skær jordbærrene i stykker, og fordel dem i 4 glas.
  5. Fordel markron- og digestiveblandingen oven på jordbærrene og til sidst vaniljecremen.
  6. Pynt med frisk jordbær og mynte.

Tip: Trifli er ren retro. Det meste frugt passer godt i en trifli, prøv med blommer, rabarber, pærer og æbler. Makroner eller nødder giver knaset.