Trifli med søde jordbær og flødeskum
Lynhurtig dessert: Vi bliver aldrig trætte af kombinationen med bær og fløjlsblødt flødeskum.
AfAnders Karmark Pedersen
Trifli med søde jordbær og flødeskum
Til 4 personer
Det skal du bruge:
- 400 g jordbær
- 4 stk. makroner
- 4 stk. digestive kiks
- 2 dl yoghurt, græsk 10%
- 2 dl piskefløde
- 1 stk. vaniljestang
- 1 spsk. flormelis
- 1 håndfuld mynte
Sådan gør du:
- Pisk fløden til skum.
- Vend fløden med flormelis, vanilje og græsk yoghurt.
- Smulr makroner og digestive kiks, og bland det sammen.
- Skær jordbærrene i stykker, og fordel dem i 4 glas.
- Fordel markron- og digestiveblandingen oven på jordbærrene og til sidst vaniljecremen.
- Pynt med frisk jordbær og mynte.
Tip: Trifli er ren retro. Det meste frugt passer godt i en trifli, prøv med blommer, rabarber, pærer og æbler. Makroner eller nødder giver knaset.