Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Trifli med søde jordbær og flødeskum

Lynhurtig dessert: Vi bliver aldrig trætte af kombinationen med bær og fløjlsblødt flødeskum.

Trifli med søde jordbær og flødeskum

© Thomas Dahl

Trifli med søde jordbær og flødeskum

Til 4 personer

Det skal du bruge:

  • 400 g jordbær
  • 4 stk. makroner
  • 4 stk. digestive kiks
  • 2 dl yoghurt, græsk 10%
  • 2 dl piskefløde
  • 1 stk. vaniljestang
  • 1 spsk. flormelis
  • 1 håndfuld mynte

Sådan gør du:

  1. Pisk fløden til skum.
  2. Vend fløden med flormelis, vanilje og græsk yoghurt.
  3. Smulr makroner og digestive kiks, og bland det sammen.
  4. Skær jordbærrene i stykker, og fordel dem i 4 glas.
  5. Fordel markron- og digestiveblandingen oven på jordbærrene og til sidst vaniljecremen.
  6. Pynt med frisk jordbær og mynte.

Tip: Trifli er ren retro. Det meste frugt passer godt i en trifli, prøv med blommer, rabarber, pærer og æbler. Makroner eller nødder giver knaset.