Supernem brownie
© Frederikke Heiberg

Supernem brownie med chokolade, nødder og is på toppen

Denne brownie smager ekstra godt, hvis den serveres lun og med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen. En super delikat opskrift!

Brownie med chokolade og nødder

Det skal du bruge:

  • smør 175 g
  • chokolade 175 g, mørk, finthakket
  • æg 3 stk.
  • sukker 250 g
  • vanilje korn fra 1/2 stang
  • hvedemel 115 g
  • groft havsalt 1/3 tsk.
  • hasselnødder 75 g, grofthakkede

Sådan gør du:

  1. Beklæd en kageform med bagepapir. Varm ovnen til 180°.
  2. Smelt smør og chokolade i en kasserolle.
  3. Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen. Bland mel og salt i en skål.
  4. Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet, og pisk æggeblandingen i.
  5. Vend derefter nødder og mel i.
  6. Bag kagen midt i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  7. Lad den afkøle.

Servering af brownien

  • Servér brownien lun med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen.