Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Supernem brownie med chokolade, nødder og is på toppen

Denne brownie smager ekstra godt, hvis den serveres lun og med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen. En super delikat opskrift!

Supernem brownie

© Frederikke Heiberg

Brownie med chokolade og nødder

Det skal du bruge:

  • smør 175 g
  • chokolade 175 g, mørk, finthakket
  • æg 3 stk.
  • sukker 250 g
  • vanilje korn fra 1/2 stang
  • hvedemel 115 g
  • groft havsalt 1/3 tsk.
  • hasselnødder 75 g, grofthakkede

Sådan gør du:

  1. Beklæd en kageform med bagepapir. Varm ovnen til 180°.
  2. Smelt smør og chokolade i en kasserolle.
  3. Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen. Bland mel og salt i en skål.
  4. Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet, og pisk æggeblandingen i.
  5. Vend derefter nødder og mel i.
  6. Bag kagen midt i ovnen i ca. 20-25 minutter.
  7. Lad den afkøle.

Servering af brownien

  • Servér brownien lun med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen.

Relaterede Artikler