
Supernem brownie med chokolade, nødder og is på toppen
Denne brownie smager ekstra godt, hvis den serveres lun og med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen. En super delikat opskrift!
AfMorten Heiberg
Brownie med chokolade og nødder
Det skal du bruge:
- smør 175 g
- chokolade 175 g, mørk, finthakket
- æg 3 stk.
- sukker 250 g
- vanilje korn fra 1/2 stang
- hvedemel 115 g
- groft havsalt 1/3 tsk.
- hasselnødder 75 g, grofthakkede
Sådan gør du:
- Beklæd en kageform med bagepapir. Varm ovnen til 180°.
- Smelt smør og chokolade i en kasserolle.
- Pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen. Bland mel og salt i en skål.
- Lad chokoladen køle lidt af på køkkenbordet, og pisk æggeblandingen i.
- Vend derefter nødder og mel i.
- Bag kagen midt i ovnen i ca. 20-25 minutter.
- Lad den afkøle.
Servering af brownien
- Servér brownien lun med en kugle vaniljeis med hindbær- og vaniljesauce på toppen.