Råsyltede bær

Lækker og nem dessert

Råsyltede bær © Anders Schønnemann

Råsyltede bær

Denne opskrift på råsyltede bær kan bruges til mange forskellige ting! Servér det som en chutney til fx grillet kylling eller stegt fisk. Prøv også lidt på toppen af en syrlig yoghurt naturel om morgenen.

Her er ikke helt nok sukker i til at konservere, men rigeligt til at få bærrene til at safte sig lækre. Kan holde sig i køleskab i 3-4 dage.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Personer

Det skal du bruge

  • 1 syltetøjsglas, mindre
  • 250 g blandede bær
  • ⅓ dl sukker

Sådan gør du:

  • Vend bær i sukker, og kom på glas.
  • Ryst et par gange, og stil på køl, indtil de skal spises.

Tips: Servér som en chutney til fx grillet kylling eller stegt fisk.
Tips: Prøv også lidt på toppen af en syrlig yoghurt naturel om morgenen.