Pisk æggehviden stiv, tilsæt salt og 50 g sukker, og pisk, til marengsen er sej.
Pisk æggeblomme og resten af sukkeret luftigt. Tilsæt piskefløde og pisk, til cremen er let og luftig som flødeskum.
Findel brombær med en stavblender, og vend dem og æggehviderne i flødecremen.
Samme fremgangsmåde med jordbæris.
Kom først brombærisen i en rugbrødsform beklædt med plastfilm, glat overfladen, kom jordbærisen i, glat, og sæt isen i fryseren, til den begynder at stivne.
Pisk æggeblommer, sukker, kokosmælk og lime sammen i en skål over vandbad.
Pisk, til cremen begynder at tykne.
Rør fløden i, og smag til med Malibu-rom. Afkøl og frys isen i en ismaskine, til konsistensen er som softice, eller sæt den i fryseren i en skål, og frys under jævnlig omrøring.
Kom isen i formen, når den har softicekonsistens, glat overfladen, og sæt tricolore-isen tilbage i fryseren, til den er fast.
Skær isen i pæne stykker, og servér med fx friske bær.
Hvid chokoladesauce smagt til med Malibu-rom smager også forrygende til.