Smelt smørret i en lille kasserolle, og lad det simre, indtil det begynder at brune let og dufte af hasselnødder (heraf navnet noisette = hasselnød). Hæld det straks gennem en fintmasket sigte over i en skål for at køle af.
Brug en røremaskine til dejen. Bland marcipan, flormelis og vaniljekorn sammen, og lad det smuldre i røremaskinen.
Tilsæt æggehviderne lidt efter lidt, mos bananen, og kom den i dejen. Sigt melet i dejen, tilsæt smeltet smør, og vend rundt.
Kom dejen i en engangssprøjtepose, og lad den hvile ca. 2 timer i køleskab.
Forvarm ovnen til 190°.
Sprøjt dejen i små aflange forme, fx silikoneforme. Pynt med letristede mandelflager og evt. et drys flormelis, og bag kagerne midt i ovnen i ca. 10 min.
Afkøl på en bagerist, og spis straks. Kager smager nemlig bedst samme dag, de er bagt.