Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Nem og lækker chokoladekage med KUN to ingredienser

Denne chokoladekage er super nem og hurtig at lave – og så har den kun to ingredienser. Se opskriften her!

chokoladekage nem

Det behøver slet ikke at være besværligt at bage chokoladekage. Med kun to ingredienser kan du nemlig hurtigt og nemt bikse denne soufflé-agtige chokoladekage sammen.

Det skal du bruge:

  • 3 æg
  • 165 g. chokolade

    Sådan gør du:

  • Indstil ovnen på 170°C

  • Adskil æggeblommer fra æggehvider
  • Kom æggehviderne i en skål og sæt dem i køleskabet
  • Skær chokoladen i mindre stykker og kom dem i et vandbad
  • Når chokoladen er afkølet pisk den da sammen med æggeblommerne
  • Pisk æggehviderne i en separat skål til massen er luftig og skummet
  • Tilsæt æggehviderne til chokolademassen lidt efter lidt
  • Kom nu bagepapir i en 15 cm springform
  • Hæld chokolademassen i formen og kom den i ovnen i 30 til 40 minutter

Server evt. med flødeskum eller sirup på toppen. Velbekomme!