Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Karamelliseret kokos

Sød og knasende kokos til at drysse på din is – eller bare som snack.

© Lars Ranek

friskrevet kokos fra en kokosnød (i store flager)
sukkersirup af 260 g sukker og 1,6 dl vand kogt op og afkølet

Forvarm ovnen til 180°.

Riv eller skræl flager af kokos med en kartoffelskræller. Kom kokosflagerne i en skål.

Tilsæt lidt sirup til flagerne er ’fedtet ind’.

Bred kokosflagerne ud i et lag på en bageplade eller to beklædt med et bageunderlag af gummi.

Lad flagerne bage i ca. 20 min., eller indtil de er let karamelliserede.

Relaterede Artikler