Hindbærkage - enkel og enestående

Denne hindbærkage er perfekt til kaffen - og så er den nem at lave.

Hindbærkage - enkel og enestående

© Frederikke Heiberg

Lækker hindbærkage

Det skal du bruge:

  • hindbær 200 g
  • hvedemel 250 g
  • smør 225 g
  • sukker 175 g
  • æg 3 stk.
  • mandelmel 120 g
  • vaniljekornene fra ½ stang
  • sødmælk ½ dl

Sådan gør du:

  1. Varm ovnen til 170°. Smør en springform med smør på siderne, og læg bagepapir imellem bund og ringen, før den strammes. Kom lidt sukker i formen, og kør formen rundt, så sukkeret sætter sig fast på siderne.
  2. Kom hindbærrene i en skål, tag 2 spiseskefulde af melet og vend det rundt med bærrene. Pisk smør og sukker sammen i en røremaskine, og kom et æg i ad gangen.
  3. Bland mel, mandelmel og vaniljekorn, og vend det i dejen. Og til sidst bærrene. Bag kagen i cirka 50 minutter midt i ovnen.