Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hindbærkage - enkel og enestående

Denne hindbærkage er perfekt til kaffen - og så er den nem at lave.

Hindbærkage - enkel og enestående

© Frederikke Heiberg

Lækker hindbærkage

Det skal du bruge:

  • hindbær 200 g
  • hvedemel 250 g
  • smør 225 g
  • sukker 175 g
  • æg 3 stk.
  • mandelmel 120 g
  • vaniljekornene fra ½ stang
  • sødmælk ½ dl

Sådan gør du:

  1. Varm ovnen til 170°. Smør en springform med smør på siderne, og læg bagepapir imellem bund og ringen, før den strammes. Kom lidt sukker i formen, og kør formen rundt, så sukkeret sætter sig fast på siderne.
  2. Kom hindbærrene i en skål, tag 2 spiseskefulde af melet og vend det rundt med bærrene. Pisk smør og sukker sammen i en røremaskine, og kom et æg i ad gangen.
  3. Bland mel, mandelmel og vaniljekorn, og vend det i dejen. Og til sidst bærrene. Bag kagen i cirka 50 minutter midt i ovnen.

Relaterede Artikler