Nem og hurtig hindbærkage til eftermiddags- eller aftenkaffen.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
personer
Det skal du bruge
66
g
hindbær
83
g
hvedemel
75
g
smør
58
g
sukker
1
stk.
æg
40
g
mandelmel
vaniljekornene fra ½ stang
¼
dl
sødmælk
Sådan gør du
Varm ovnen til 170°. Smør en springform med smør på siderne, og læg bagepapir imellem bund og ringen, før den strammes. Kom lidt sukker i formen, og kør formen rundt, så sukkeret sætter sig fast på siderne.
Kom hindbærrene i en skål, tag 2 spiseskefulde af melet og vend det rundt med bærrene. Pisk smør og sukker sammen i en røremaskine, og kom et æg i ad gangen.
Bland mel, mandelmel og vaniljekorn, og vend det i dejen. Og til sidst bærrene. Bag kagen i cirka 50 minutter midt i ovnen.