Hindbærkage - enkel og enestående

Der skal brød til kaffen så prøv denne opskrift på lækker hindbærkage.

Hindbærkage - enkel og enestående

© Frederikke Heiberg

Opskrift: hindbær 200 g hvedemel 250 g smør 225 g sukker 175 g æg 3 stk. mandelmel 120 g vaniljekornene fra ½ stang sødmælk ½ dl

Varm ovnen til 170°. Smør en springform med smør på siderne, og læg bagepapir imellem bund og ringen, før den strammes. Kom lidt sukker i formen, og kør formen rundt, så sukkeret sætter sig fast på siderne.

Kom hindbærrene i en skål, tag 2 spiseskefulde af melet og vend det rundt med bærrene. Pisk smør og sukker sammen i en røremaskine, og kom et æg i ad gangen.

Bland mel, mandelmel og vaniljekorn, og vend det i dejen. Og til sidst bærrene. Bag kagen i cirka 50 minutter midt i ovnen.

Find opskriften på hindbærkagen her

Relaterede Artikler