
Himmelsk chokolade-soufflé med whisky
Denne chokolade-soufflé er kold og derfor nemmere at lave end de bagte. Men den er så absolut ikke mindre lækker! Der er whisky i souffleen - og som tilbehør den skønneste flødekaramelsauce.
Af — 12. januar 2016Souffleen her fra Good Housekeeping er den mest fristende dessert, vi har set længe. Ikke alene er der whisky i - den serveres også med den mest cremede flødekaramelsauce.
Og bare rolig - den er slet ikke svær at lave.
Ingredienser, souffleer
- 150 g god chokolade, gerne 70 procent, fint hakket
- 4 spsk whisky
- 500 ml sødmælk
- 1 spsk Nescafe
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 4 pasteuriserede æggehvider
- 125 g sukker
- 4 stykker husblas
- 200 ml fløde
Ingredienser, karamelsauce
- 60 g smør
- 100 g farin
- 125 ml fløde