Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Creme anglaise

Opskrift på en lækker sød dessert.

Creme anglaise

© Frederikke Heiberg

Opskrift:
piskefløde 2½ dl
mælk 2½ dl
æggeblommer 3 stk.
sukker 50 g

Varm piskefløde og mælk op, til blandingen er 60 grader. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er skummende. Hæld den varme fløde-mælke-blanding over de piskede æggeblommer under kraftig piskning.

Hæld det hele tilbage i gryden, og lad cremen tykne til 85 grader. Vej derefter den ønskede mængde af, og servér den fx til dine bagte ananas. Resten kan du gemme og bruge som tilbehør dagen efter til en anden dessert.

Relaterede Artikler