Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Cookies med tranebær og chokolade

© bobedre.dk

smør 100 g, blødt
rørsukker 90 g
lys muscovadosukker 90 g
æg 1, stort
hvedemel ca. 180 g
bagepulver 1/2 tsk.
tranebær 100 g tørrede (cranberries)
chokolade 125-150 g, hvid eller mørk

Pisk smør og de to slags sukker godt sammen. Rør det hele æg i smørcremen, og tilsæt mel og bagepulver samt tranebær og hakket chokolade. Form dejen med to skeer til godt valnøddestore toppe, læg dem på bagepapir på pladen, og tryk dem lidt flade med hånden eller en paletkniv. Bag kagerne i den 190 grader varme ovn i ca. 12 minutter. Vent lidt, før du flytter dem over på en rist, kagerne er bløde lige efter bagningen.