Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Blåbær med dadelsirup og mandler

Denne opskrift med søde sensommerblåbær får friskt følgeskab af yoghurt med mandler og sirup.

© Pia Enghild

Opskrift:
friske blåbær 1-2 bakker
yoghurt 10% 4 spsk., gerne økologisk
dadelsirup/honning 4 spsk. af god kvalitet
mandler 1 dl

Bag mandlerne ved 180 ° i ca. 10 minutter. Lad dem køle af, og flæk dem. Gem et par hele til anretningen.

Skyl blåbærrene, og fordel dem i fire portionsglas. Top hvert glas med en god skefuld yoghurt, dadelsirup samt flækkede og hele mandler.

Relaterede Artikler