Opskrift på bananbrød
Perfekt opskrift til brunch eller eftermiddagste, bananbrød med rørsukker og valnødder er et lækkert alternativ til fedende kager.
AfChrista Alstrup
Opskrift på bananbrød
Saftigt og ikke for sødt. Mere brød end kage, kan ristes og smager godt med orangemarmelade.
Det skal du bruge:
- 125 g blødt smør
- 175 g rørsukker
- 2 store æg
- 3 bananer, 450-500 g med skræl
- 100 g valnøddekerner, hakkes groft
- 250 g mel, blandet med 1/2 tsk. natron, 1 tsk. bagepulver og 1 tsk. stødt kanel.
Sådan gør du:
- Pisk smør og sukker sammen.
- Tilsæt et æg ad gangen, og bland skrællede, ikke for fint snittede/mosede bananer i massen.
- Derefter røres nøddekerner og melblanding i, dejen hældes i en slip let-sandkageform (godt 1 liter) og bages i en 175 grader varm ovn i 1 time.