Opskrift på bananbrød

Perfekt opskrift til brunch eller eftermiddagste, bananbrød med rørsukker og valnødder er et lækkert alternativ til fedende kager.

© bobedre.dk

Opskrift på bananbrød

Saftigt og ikke for sødt. Mere brød end kage, kan ristes og smager godt med orangemarmelade.

Det skal du bruge:

  • 125 g blødt smør
  • 175 g rørsukker
  • 2 store æg
  • 3 bananer, 450-500 g med skræl
  • 100 g valnøddekerner, hakkes groft
  • 250 g mel, blandet med 1/2 tsk. natron, 1 tsk. bagepulver og 1 tsk. stødt kanel.

Sådan gør du:

  1. Pisk smør og sukker sammen.
  2. Tilsæt et æg ad gangen, og bland skrællede, ikke for fint snittede/mosede bananer i massen.
  3. Derefter røres nøddekerner og melblanding i, dejen hældes i en slip let-sandkageform (godt 1 liter) og bages i en 175 grader varm ovn i 1 time.