© Mutti

Casper Sobczyks pizza a la bøf bearnaise

Hvad får man, når man mikser to fredagsfavoritter som pizza og bøf bearnaise? Svaret er: Casper Sobczyks favoritpizza. Find opskriften her og lær, hvordan du laver den perfekte pizza.

Casper Sobczyk – også kendt som smørkokken – er kendt for at trylle med mad i TV’et. Denne gang har han tryllet med to af danskernes fredagsfavoritter; pizza og bøf bearnaise. Resultatet er kokkens nye favoritpizza med en sprød og lækker bund, der er fuld af smag og nem at lave.

Prøv selv opskriften herunder, der er udviklet i samarbejde med den italienske familievirksomhed Mutti, og få tips til, hvordan du vælger den helt rigtige tomatsauce til din pizza. Velbekomme.

Casper Sobczyks pizza a la bøf bearnaise er fuld af smag fra både bøffen, bearnaisen og tomaterne. Brug Muttis tredobbelt koncentreret tomatpuré i den cremede bearnaise for ekstra smag, og få en sprød bund med Mutti Passata.

© Mutti

Sådan gør du:

Pizza a la bøf bearnaise

 1. Rul dejen ud
 2. Fordel Mutti Passata på pizzabunden
 3. Fordel parmesanost og mozzarella på bunden – bestem selv mængden.
 4. Skær bøfferne ud i ca. 1,5 cm tykke skiver. Fordel dem herefter ovenpå osten.
 5. Varm din ovn op til 250 grader med en pizzasten eller bageplade i.
 6. Bag pizzaen på den varme bageplade eller pizzasten i 6-8 minutter. Hvis du har en pizzagrill, skal pizzaen bages i ca. 4 minutter.
 7. Fordel bearnaise saucen på den færdigbagte pizza.

Bearnaise sauce

 1. Smelt smørret ved middelvarme (ca. 60 grader)
 2. Blend æg, salt, peber, creme fraiche og citronsaft med en stavblender i et højt målebæger eller lignende.
 3. Når det er en homogen masse, hældes smørret i lidt ad gangen i en tynd stråle, mens du fortsat blender.
 4. Tilsæt den hakkede estragon og Mutti tredobbelt koncentreret tomatpuré.

Tilpas din pizza med den helt rigtige tomatsauce.

© Mutti

Vælg den rette pizzasauce til din pizza

Skal bunden være crispy og tynd eller luftig og svampet? Foretrækker du almindelig ovn eller pizzaovn? Er du mest til grøntsager eller kød som topping? Og er du for eller imod ananas?

Vi har alle forskellige ønsker, når det kommer til den perfekte pizza, og hver præference kræver forskellige ingredienser. Én pizza-sauce passer ikke til alle pizzaer; der er nemlig forskel på, hvilken type dej du bruger, og hvilken ovn du bager pizzaen i. Høje temperaturer, som du opnår i en pizzaovn, kræver masser af saftig tomatjuice. Bager du derimod din pizza i almindelig ovn, har du brug for en tykkere sauce, så bunden ikke bliver blød.

Det samme gælder for al madlavning. Nogle opskrifter behøver lange tilberedningstider, mens andre knap skal lunes, og ved visse opskrifter går man efter en silkeblød tekstur, mens det i andre er lækkert med stykker af saftig tomat. Med Muttis fire klassikere kan du, takket være deres forskelligheder i smag, tekstur og tilberedningstid, altid finde den rette tomatsauce til din ret – også når du laver pizza.

LÆS OGSÅ: Sådan bygger du verdens nemmeste pizzaovn.

Her får du Muttis guide til den perfekte pizzasauce til din hjemmelavede pizza:

Mutti Passata: Sød, cremet og lidt tykkere tomatsauce – perfekt til en tynd og sprød bund bagt i almindelig ovn.

Mutti Polpa: Finthakkede tomater, der giver god smag til en svampet bund med fyldig kant, når du bager din pizza i en almindelig ovn.

Mutti Pelati: Mos tomaterne med hænderne, og få en juicy sauce – velegnet til den tynde og luftige bund, når du bager din pizza i en pizzaovn. De høje temperaturer kræver ekstra saftig tomatjuice for at pizzaen bliver helt perfekt.

Mutti tredobbelt koncentreret tomatpuré: Intens tomatsmag – perfekt til saucer eller dip til pizzaen. Vores tip: Brug det som dip til de sprøde pizzakanter.