© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt Brunch Toast med ricottacreme, svampe og æg De her morgenmadstoast er fuldstændig uimodståelige og kan laves relativt hurtigt. Af Lone Kjær — 04. august 2023 Grøn morgenmadstoast Det er enkelt, velsmagende, mættende og bare virkelig godt. Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + Toast ½ baguette – vælg gerne fuldkorn 12 g smør til stegning Ricottacreme 50 g ricotta 1 spsk. cremefraiche, 18 % flagesalt og peber Svampe 250 g svampe, fx shiitake eller østers- eller kejserhatte ½ spsk. olivenolie flagesalt og peber Topping 1 æg ½ bundt basilikum chiliflager Sådan gør du Toast Halvér baguetten, og skær den igennem igen, så du har 4 stykker. Rist brødet sprødt på begge sider i smør på en pande. Alternativt kan du spare på smørret og bruge en toaster i stedet. Ricottacreme Rør ricotta med cremefraiche, og smag til med flagesalt og peber. Svampe Børst svampene rene, skær det nederste af stokken, og halvér de store svampe. Steg svampene sprøde ved god varme i lidt olie på en pande. Krydr med flagesalt og peber. Topping Kog æggene smilende, ca. 8 min., og pil dem. Servering Smør brødene med ricottacreme, og top med stegte svampe, halverede smilende æg og basilikum. Krydr med flagesalt og peber, og drys med lidt chiliflager. Relateret Opskrifter Fra klassiske kager til vovede retter: 20 skønne opskrifter med æbler Brunch Opskrift på okonomiyaki: Japansk æggekage med sprøde, grønne grøntsager Brunch Opskrift på hjemmelavet granola Brunch Opskrift på avocado med æg og spirer Forret Burrata med sprødt forårsgrønt, boghvede og frisk basilikum Brunch Opskrift på grøn smoothie bowl