Brunch Morgenmadsluksus: Avocado med pocheret æg Ristet, sprødt brød toppet med avocado og et flydende, pocheret æg. Mums! Af Gitte Heidi Rasmussen — 09. december 2020 Avocado med pocheret æg bliver drysset med sesamfrø og krydderurter. © Stine Christiansen Avocado med pocheret æg, ristede frø og kerner 6 personer Det skal du bruge: 6 skiver brød 6 friske æg, str. M/L 3 modne avocadoer Saften fra 1 lime Salt og friskkværnet peber 1 tsk. sort sesam 2 tsk. hvid sesam 1 spsk. ristede græskarkerner Skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker Sådan gør du: Rist brødene. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks, men forsigtigt æggene ud i vandet, 2-3 stk. ad gangen. Lad æggene koge i ca. 3 min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i skiver, dryp med limesaft, og anret en halv avocado taglagt på hver brødskive. Læg æggene ovenpå, krydr med salt og peber, og drys med sesam og græskarkerner. Pynt med masser af friske krydderurter, og servér straks. Relateret Hovedret Salat af søde kartofler med avocado og misodressing Opskrifter Salat med røget sild og pocheret æg Bagværk "Spandauer" med krydderurter Forret Imponer dine gæster: Rørt tatar med ramsløgsmayo og saltet æggeblomme Opskrifter Citrussalat med fennikel, avokado og granatæble Opskrifter Kyllingesalat med kartofler, jordbær og mormordressing