Brunch Morgenmadsluksus: Avocado med pocheret æg Ristet, sprødt brød toppet med avocado og et flydende, pocheret æg. Mums! Af Gitte Heidi Rasmussen — 09. december 2020 © Stine Christiansen Avocado med pocheret æg bliver drysset med sesamfrø og krydderurter.Avocado med pocheret æg, ristede frø og kerner 6 personer Det skal du bruge: 6 skiver brød 6 friske æg, str. M/L 3 modne avocadoer Saften fra 1 lime Salt og friskkværnet peber 1 tsk. sort sesam 2 tsk. hvid sesam 1 spsk. ristede græskarkerner Skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker Sådan gør du: Rist brødene. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks, men forsigtigt æggene ud i vandet, 2-3 stk. ad gangen. Lad æggene koge i ca. 3 min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i skiver, dryp med limesaft, og anret en halv avocado taglagt på hver brødskive. Læg æggene ovenpå, krydr med salt og peber, og drys med sesam og græskarkerner. Pynt med masser af friske krydderurter, og servér straks. Relateret Brunch Belgiske fuldkornsvafler med spinat Brunch Lækre kærnemælksvafler med marineret citrus og kanel-fløde Opskrifter Salat med røget sild og pocheret æg Brunch Hindbærmarmelade med et twist af rabarber og ingefær Brunch Skriggrøn og lækker smoothie Brunch Gammeldags øllebrød i nye klæder