Brunch Morgenmadsluksus: Avocado med pocheret æg Ristet, sprødt brød toppet med avocado og et flydende, pocheret æg. Mums! Af Gitte Heidi Rasmussen — 09. december 2020 Avocado med pocheret æg bliver drysset med sesamfrø og krydderurter. © Stine Christiansen Avocado med pocheret æg, ristede frø og kerner 6 personer Det skal du bruge: 6 skiver brød 6 friske æg, str. M/L 3 modne avocadoer Saften fra 1 lime Salt og friskkværnet peber 1 tsk. sort sesam 2 tsk. hvid sesam 1 spsk. ristede græskarkerner Skovsyre, bronzefennikel og tallerkensmækker Sådan gør du: Rist brødene. Bring vand i kog i en gryde, og tilsæt ca. 1 spsk. eddike pr. liter vand. Slå æggene ud i en kop, et ad gangen. Pisk kraftigt i vandet, og hæld straks, men forsigtigt æggene ud i vandet, 2-3 stk. ad gangen. Lad æggene koge i ca. 3 min. ved svag varme, tag dem op, og dyp dem et kort øjeblik i koldt vand. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og pil skallen af. Skær dem i skiver, dryp med limesaft, og anret en halv avocado taglagt på hver brødskive. Læg æggene ovenpå, krydr med salt og peber, og drys med sesam og græskarkerner. Pynt med masser af friske krydderurter, og servér straks. Relateret Slotte Clara pynter selv det 5000 kvadratmeter store gods op til jul - gerne med papirklip fra Netto Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul Julemad Opskrift på Gateau au chocolat med appelsin og granatæble Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem Indretning 6 råd: Sådan undgår du kondens og dug på vinduer Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her
Jul Fra den farverige til den poetiske: Tre smukke adventskranse, du kan lade dig inspirere af til jul
Indretning Glasfliserne er tilbage – men slet ikke som du husker dem: Se her, hvordan du kan bruge dem
Arkitektur Nye retningslinjer for dansk arkitektur skal forhindre tankeløst og udskældt nybyg: Se de 8 nye dogmer her