Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Hjemmelavet Nutella med kun 4 ingredienser

Prøv den nemme og lækre opskrift.

HJEMMELAVET NUTELLA

© Anne au Chocolat

Hjemmelavet Nutella

Nutella på en friskbagt bolle er tæt på lykken for de fleste.

Det skal du bruge:

  • 90 g hasselnødder, uden skal
  • 25 g mælkechokolade
  • 40 g chokolade, 70%
  • 1 knivsp. salt

Sådan gør du:

  1. Kom hasselnødderne i en stærk blender/minihakker, og blend, indtil de får en flydende/smør-agtig konsistens. Det tager lidt tid.
  2. Hak chokoladerne, og kom dem i en skål.
  3. Smelt dem over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.
  4. Tilsæt den smeltede chokolade til nøddesmørret, og blend videre til en ensartet creme. Smag til med salt, og hæld på glas.

Tip: Opbevar den hjemmelavede nutella på køl eller ved stuetemperatur i et glas.