Brunch Hjemmelavet Nutella med kun 4 ingredienser Prøv den nemme og lækre opskrift. Af Anne au Chocolat — 21. februar 2019 © Anne au Chocolat Hjemmelavet Nutella Nutella på en friskbagt bolle er tæt på lykken for de fleste. Det skal du bruge: 90 g hasselnødder, uden skal 25 g mælkechokolade 40 g chokolade, 70% 1 knivsp. salt Sådan gør du: Kom hasselnødderne i en stærk blender/minihakker, og blend, indtil de får en flydende/smør-agtig konsistens. Det tager lidt tid. Hak chokoladerne, og kom dem i en skål. Smelt dem over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt. Tilsæt den smeltede chokolade til nøddesmørret, og blend videre til en ensartet creme. Smag til med salt, og hæld på glas. Tip: Opbevar den hjemmelavede nutella på køl eller ved stuetemperatur i et glas. Relateret Brunch Prøv denne lækre morgenmadssalat med æg og salsiccia Brunch Brug din søndag formiddag på brunch og livemusik Brunch Få GRØDs opskrift på byggrød med bagte blomster Brunch Espresso-oats: Morgenmad, du kan forberede aftenen før Konkurrencer Konkurrence: Vind prisvindende pizzaovn fra Witt og gå en sprød sommer i møde Julemad Lækre pistace snitter perfekte som julekonfekt