Hjemmelavet Nutella med kun 4 ingredienser

Prøv den nemme og lækre opskrift.

HJEMMELAVET NUTELLA
© Anne au Chocolat

Hjemmelavet Nutella

Nutella på en friskbagt bolle er tæt på lykken for de fleste.

Det skal du bruge:

  • 90 g hasselnødder, uden skal
  • 25 g mælkechokolade
  • 40 g chokolade, 70%
  • 1 knivsp. salt

Sådan gør du:

  1. Kom hasselnødderne i en stærk blender/minihakker, og blend, indtil de får en flydende/smør-agtig konsistens. Det tager lidt tid.
  2. Hak chokoladerne, og kom dem i en skål.
  3. Smelt dem over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved medium effekt.
  4. Tilsæt den smeltede chokolade til nøddesmørret, og blend videre til en ensartet creme. Smag til med salt, og hæld på glas.

Tip: Opbevar den hjemmelavede nutella på køl eller ved stuetemperatur i et glas.