Hjemmelavet chokoladesmør med havsalt

Forkæl dig selv med lækkert chokoladesmør til weekendbrunchen - det smager helt fantastisk, og havsaltet giver det perfekte twist.

© Anders Schønnemann

### Opskrift på hjemmelavet chokoladesmør med havsalt 2 små glas Et glas med hjemmelavet chokoladesmør er en fantastisk værtindegave. Vi nyder chokoladesmør på brødet i weekenden, eller som topping på nybagte vafler. CHOKOLADESMØR mandler 50 g smuttede hasselnødder 50 g afskallede chokolade 150 g mørk fløde 2 1⁄2 dl smør 50 g saltet havsalt 1-2 tsk. ### Sådan gør du Blend mandler og hasselnødder til en nøddemel. Hak chokoladen, og kom den i en skål. Kom fløden i en gryde, og kog op. Rør fløden i chokoladen under omrøring. Rør godt, til chokoladen smelter. Tilsæt smør skåret i mindre stykker, og lad det smelte i chokoladeblandingen. Vend til sidst nøddemelet i, og rør, til chokoladesmørret er ensartet. Smag til med havsalt, og hæld på glas. Luk glassene til, og opbevar på køl.

© Anders Schønnemann

Relaterede Artikler