Havregrødsvafler med kanel og banan

Vaflerne er utrolig lækre og nemme at lave. Du kan bruge præcis den meltype du vil, også glutenfrit!

Havregrødsvafler med kanel og banan

© Anne au Chocolat

Havregrødsvafler med kanel og banan

Tip: Du skal bruge et vaffeljern for at kunne lave disse havregrødsvafler. Ellers kan du stege dem som pandekager på panden.

Til 2 personer

Det skal du bruge:

Vafler

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • 1 knivsp. salt
  • 1 stk. æg
  • 2 spsk. mel
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 0.5 tsk. kanel, stødt
  • 1 spsk. smør

Topping

  • 1 stk. banan
  • 1 tsk. hindbær, frysetørret
  • 1 spsk. hasselnødder

Sådan gør du:

  1. Kog havregryn og mælk i en gryde til grød. Afkøl.
  2. Rør alle ingredienserne sammen i en skål, undtagen smør.
  3. Varm vaffeljernet godt op, og pensl det med smør. Bag vaflerne i vaffeljernet.
  4. Server straks havregrødsvaflerne med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys frysetørrede hindbær.

Relaterede Artikler