Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Havregrødsvafler med kanel og banan

Vaflerne er utrolig lækre og nemme at lave. Du kan bruge præcis den meltype du vil, også glutenfrit!

Havregrødsvafler med kanel og banan

© Anne au Chocolat

Havregrødsvafler med kanel og banan

Tip: Du skal bruge et vaffeljern for at kunne lave disse havregrødsvafler. Ellers kan du stege dem som pandekager på panden.

Til 2 personer

Det skal du bruge:

Vafler

  • 1 dl havregryn
  • 2 dl mælk
  • 1 knivsp. salt
  • 1 stk. æg
  • 2 spsk. mel
  • 1 tsk. ahornsirup
  • 0.5 tsk. kanel, stødt
  • 1 spsk. smør

Topping

  • 1 stk. banan
  • 1 tsk. hindbær, frysetørret
  • 1 spsk. hasselnødder

Sådan gør du:

  1. Kog havregryn og mælk i en gryde til grød. Afkøl.
  2. Rør alle ingredienserne sammen i en skål, undtagen smør.
  3. Varm vaffeljernet godt op, og pensl det med smør. Bag vaflerne i vaffeljernet.
  4. Server straks havregrødsvaflerne med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys frysetørrede hindbær.