Havregrødsvafler med kanel og banan
Vaflerne er utrolig lækre og nemme at lave. Du kan bruge præcis den meltype du vil, også glutenfrit!
AfAnne au Chocolat
Havregrødsvafler med kanel og banan
Tip: Du skal bruge et vaffeljern for at kunne lave disse havregrødsvafler. Ellers kan du stege dem som pandekager på panden.
Til 2 personer
Det skal du bruge:
Vafler
- 1 dl havregryn
- 2 dl mælk
- 1 knivsp. salt
- 1 stk. æg
- 2 spsk. mel
- 1 tsk. ahornsirup
- 0.5 tsk. kanel, stødt
- 1 spsk. smør
Topping
- 1 stk. banan
- 1 tsk. hindbær, frysetørret
- 1 spsk. hasselnødder
Sådan gør du:
- Kog havregryn og mælk i en gryde til grød. Afkøl.
- Rør alle ingredienserne sammen i en skål, undtagen smør.
- Varm vaffeljernet godt op, og pensl det med smør. Bag vaflerne i vaffeljernet.
- Server straks havregrødsvaflerne med bananskiver, ristede hasselnødder og et drys frysetørrede hindbær.