Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Chia-yoghurt med grape, granatæble og pistacie

Forkæl dig selv med en frisk og sund morgenmad – som tilmed er super lækker.

© Tia Borgsmidt

Vintageglas fra Tine Kunsthåndværk & Antikviteter, skeer og bakke privateje.

Chiayoghurt med grape, granatæble og pistacie

Morgenmadsforkælelse: Cremet yoghurt med vidunderlig topping.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 liter yoghurt naturel, 3,5 % fedt
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 røde grapefrugter
  • 2 spsk. pistacienødder
  • 1 granatæble
  • lidt flydende honning

Sådan gør du:

  1. Hæld yoghurt til afdrypning i en skål, så du dræner den, og den bliver mere intens i smagen og dejlig cremet. Alternativt kan du bruge en fed græsk yoghurt.
  2. Skær skallen af grapefrugterne, og skær grapefrugterne i fileter.
  3. Hak pistacienødderne.
  4. Rør yoghurt med chiafrø, og fordel lagvis i glas med grapefrugt og pistacienødder i 4 skåle.
  5. Halvér granatæblerne, og pres saft og kerner over yoghurten. Dryp lidt honning over, og servér.