Chia-yoghurt med grape, granatæble og pistacie

Forkæl dig selv med en frisk og sund morgenmad – som tilmed er super lækker.

© Tia Borgsmidt

Vintageglas fra Tine Kunsthåndværk & Antikviteter, skeer og bakke privateje.

Chiayoghurt med grape, granatæble og pistacie

Morgenmadsforkælelse: Cremet yoghurt med vidunderlig topping.

4 personer

Det skal du bruge:

  • 1 liter yoghurt naturel, 3,5 % fedt
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 røde grapefrugter
  • 2 spsk. pistacienødder
  • 1 granatæble
  • lidt flydende honning

Sådan gør du:

  1. Hæld yoghurt til afdrypning i en skål, så du dræner den, og den bliver mere intens i smagen og dejlig cremet. Alternativt kan du bruge en fed græsk yoghurt.
  2. Skær skallen af grapefrugterne, og skær grapefrugterne i fileter.
  3. Hak pistacienødderne.
  4. Rør yoghurt med chiafrø, og fordel lagvis i glas med grapefrugt og pistacienødder i 4 skåle.
  5. Halvér granatæblerne, og pres saft og kerner over yoghurten. Dryp lidt honning over, og servér.