Vintageglas fra Tine Kunsthåndværk & Antikviteter, skeer og bakke privateje.
Chiayoghurt med grape, granatæble og pistacie
Morgenmadsforkælelse: Cremet yoghurt med vidunderlig topping.
4 personer
Det skal du bruge:
1 liter yoghurt naturel, 3,5 % fedt
2 spsk. chiafrø
2 røde grapefrugter
2 spsk. pistacienødder
1 granatæble
lidt flydende honning
Sådan gør du:
Hæld yoghurt til afdrypning i en skål, så du dræner den, og den bliver mere intens i smagen og dejlig cremet. Alternativt kan du bruge en fed græsk yoghurt.
Skær skallen af grapefrugterne, og skær grapefrugterne i fileter.
Hak pistacienødderne.
Rør yoghurt med chiafrø, og fordel lagvis i glas med grapefrugt og pistacienødder i 4 skåle.
Halvér granatæblerne, og pres saft og kerner over yoghurten. Dryp lidt honning over, og servér.