Avokadotoast med pocheret æg

En sund og lækker start på dagen.

Avokadotoast med pocheret æg opskrift morgenmad

© Tia Borgsmidt

Avokadotoast med pocheret æg

En sikker morgenmadsfavorit er avokado på ristet surdejsbrød med pocheret æg og chili.

Opskrift til 4-6 personer.

Du skal bruge:

  • 4-6 skiver surdejsbrød
  • 2-3 avokadoer
  • Saft af 1 citron
  • 4-6 æg
  • Chiliflager
  • Sort sesam
  • Salt og peber

Sådan gør du:

  • Rist brødet – eller grill det. Halvér avokado, fjern stenene og skær avokadoerne i lameller. Dryp citronsaft over.
  • Sæt en stor gryde over med vand. Slå et æg af gangen ned i en kop. Lav en hvirvl i vandet med et piskeris. Kom ægget i, og lad det simre i 3-4 minutter afhængig af størrelsen. Tag ægget op med en hulske og afdryp på et stykke køkkenrulle. Gentag med de øvrige æg.
  • Fordel avokado på brødene. Servér med pocheret æg, og drys chiliflager og sort sesam over. Krydr med salt og peber.

Relaterede Artikler