
Annonce
Sådan laver du det lækreste grydebagte brød
Grejskolen og det danske kokkelandshold giverr dig her genvejen til et nemt og utroligt velsmagende brød
Af — 02. december 2015Vidste du, at du kan bage brød i din gryde? Grejskolen og det danske kokkelandshold viser hvordan i videoen herunder. Få opskriften lige under videoen.
Grydebagt brød
Fremgangsmåde
Bland alle ingredienser. Dejen skal hæve natten over og tages ud tre timer før bagning. En Eva Trio støbejernsgryde smøres grundigt med vegetabilsk olie og dejen lægges i. Brødet bages med låg på ved 230 grader i 40 minutter. Låget tages af og brødet bager videre i 17 minutter. Fordi støbejernet tåler så høje temperaturer bliver brødet ekstra sprødt og saftigt.
Ingredienser
- 19 g gær
- 500 g vand
- 32 g salt
- 120 g bornholmsk mørkt guldøl
- 100 g yoghurt 3,5%
- 120 g havregryn
- 620 g bornholmsk ølandshvedemel
Se endnu flere lækre opskrifter på www.evasolo.com/grejskolen/