Velkrydret lille småkage a la dem, man får serveret i England.
Af
Lone Kjær
— 16. september 2023
Ingefærsmåkager med chokolade
Af opskriften bliver der mange småkager perfekt til en kop kaffe eller the. Opbevares småkagerne i en dåse med låg, holder de sig sprøde i længere tid.
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
stk.
16
g
hvedemel
¼
tsk.
stødt ingefær
¼
tsk.
bagepulver
10
g
sukker
10
g
smør
¼
æg
6½
g
mørk chokolade
Sådan gør du
Bland hvedemel med stødt ingefær, bagepulver og sukker.
Smuldr smørret heri, og saml dejen med ægget.
Del dejen i to, og tril hvert stykke til en pølse, og pak den i husholdningsfilm.
Form den nu til en firkantet stang – det er lettere, når den er pakket ind i film.
Læg dejen på køl i ca. 1 time.
Skær dejen i skiver på ca. 5 mm’s tykkelse, og fordel dem på to bageplader med bagepapir.
Bag kagerne ved 175 grader i ca. 10 min., til de er gyldne.
Afkøl kagerne på en bagerist.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og dyp den ene ende af kagerne i chokoladen.