Chokolade-peanutbutter-ooey-gooey-kage

Få opskriften på denne lækre og svampede kage med chokolade og peanutbutter, som virkelig får tænderne til at løbe i vand!

Det skal du bruge:

Kage-laget:

1 chokoladekage-mix

2,5 dl smeltet smør

1 æg

Peanutbutter-laget:

8 store Peanut Butter Cups

3 små Butterfinger Candy Bars

Cream-cheese-laget:

250 gram blød cream cheese

2 dl peanut butter

3 æg

1 tsk vanilje

1 dl smeltet smør

8 dl sukker

Chokoladeovertræk:

1 dl chokoladeknapper

1 spsk vegetabilsk olie

Fremgangsmetoden
  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Bland chokoladekage-mix, æg og smør. Rør til det er en samlet masse. Spray olie i en bradepande og fordel kage-laget ligeligt.
  3. Skær de store peanut-butter-cups i fire mindre stykker. Hak butterfingers groft. Fordel de to ting ligeligt ovenpå kage-laget.
  4. Bland cream-cgeese, vanilje og peanut-butter og rør til det er en samlet masse. Tilsæt æggene et af gangen under omrøring. Tilsæt smør. Når det hele er blandet, tilsæt da sukker. Fordel det ligeligt ovenpå de to foregående lag.
  5. Bag i cirka 50 min. Kagen vil hæve sig på midten når den er færdig. Den vil stadig være lidt blød indeni når den er færdig. Tag den ud f ovnen og lad den køle ned.
  6. Smelt chokoladen i mikroovnen i 1 minut og tilsæt derefter olien. Rør til det er en samlet masse. Overtræk den afkølede kage med chokoladen.

Velbekommen!

Relaterede Artikler