Åbne hotdogs med kål og kærlighed

Det her er luksusudgaven af en hotdog … bare mere fyldig og endnu bedre.

Fastfood bestående af luksus-hotdogs
© Tia Borgsmidt

Åbne hotdogs med kål og kærlighed

Antal 4 personer, tid i alt 20 min.

Det skal du bruge

  • 1 spidskål/hvidkål
  • ½ tsk. flagesalt
  • ½ tsk. sukker
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. hvedemel
  • Olie til stegning
  • Fint salt
  • 4 okse- eller lammepølser
  • 2 nanbrød
  • 1 lille glas pesto

Sådan gør du

  1. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt. Skær løget i tynde skiver. Vend med hvedemel. Varm olien i en lille gryde, og rist løgene, til de er sprøde. Afdryp på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.
  2. Steg pølserne i lidt olie. Lun brødene.
  3. Halvér brødene, og top med sprød kål, pølser, pesto og ristede løg.