Åbne hotdogs med kål og kærlighed
Det her er luksusudgaven af en hotdog … bare mere fyldig og endnu bedre.
AfLone Kjær
Åbne hotdogs med kål og kærlighed
Antal 4 personer, tid i alt 20 min.
Det skal du bruge
- 1 spidskål/hvidkål
- ½ tsk. flagesalt
- ½ tsk. sukker
- 1 stort løg
- 2 spsk. hvedemel
- Olie til stegning
- Fint salt
- 4 okse- eller lammepølser
- 2 nanbrød
- 1 lille glas pesto
Sådan gør du
- Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt. Skær løget i tynde skiver. Vend med hvedemel. Varm olien i en lille gryde, og rist løgene, til de er sprøde. Afdryp på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.
- Steg pølserne i lidt olie. Lun brødene.
- Halvér brødene, og top med sprød kål, pølser, pesto og ristede løg.