Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Åbne hotdogs med kål og kærlighed

Det her er luksusudgaven af en hotdog … bare mere fyldig og endnu bedre.

Fastfood bestående af luksus-hotdogs

© Tia Borgsmidt

Åbne hotdogs med kål og kærlighed

Antal 4 personer, tid i alt 20 min.

Det skal du bruge

  • 1 spidskål/hvidkål
  • ½ tsk. flagesalt
  • ½ tsk. sukker
  • 1 stort løg
  • 2 spsk. hvedemel
  • Olie til stegning
  • Fint salt
  • 4 okse- eller lammepølser
  • 2 nanbrød
  • 1 lille glas pesto

Sådan gør du

  1. Fjern de yderste blade og stokken, og snit kålen fint. Drys med salt og sukker, og kram kålen godt. Skær løget i tynde skiver. Vend med hvedemel. Varm olien i en lille gryde, og rist løgene, til de er sprøde. Afdryp på et stykke fedtsugende papir, og drys med salt.
  2. Steg pølserne i lidt olie. Lun brødene.
  3. Halvér brødene, og top med sprød kål, pølser, pesto og ristede løg.

Håndplukket til dig