Opskrift på luksus-hotdog med asiatisk topping
© www.detdervirker.nu/

Opskrift på luksus-hotdog med asiatisk topping

Denne luksus gourmet hotdog med asiatiske smage er super lækker og overgår din vildeste fantasi.

Luksus hotdog med asiatisk topping

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Ingredienser

  • 2 kvalitetspølser, okse og/eller kylling (eventuel fra din lokale slagter)
  • 2 hotdogbrød
  • Din yndlingsketchup
  • ½ Pak. tangsalat – kan købes hos din lokale fiskehandler, asiatiske butikker eller på sushirestauranter
  • 2 æggeblommer
  • ½ dl olivenolie
  • ½ tsk. citronsaft
  • ½ tsk. wasabi
  • Havsalt
  • 25 g svampe
  • ¼ dl balsamico
  • ½ tsk. kokosolie
  • Peber
  • ½ Rødløg
  • ½ dl eddike
  • ½ spsk. sirup (eventuel agave)

Sådan gør du:

  • Vi starter med wasabi-mayonnaisen. Pisk æggeblommerne lyse med salt. Tilsæt olien – nænsomt og lidt af gangen, til du opnår rette konsistens. Rør herefter citronsaft og wasabi i. Stil mayonnaisen på køl indtil servering.
  • Vi fortsætter til svampe-relish'en. Hak svampene fint og rist dem i kokosolie, og kom lidt balsamico ved. Lad balsamicoen koge ind. Smag til med havsalt og peber. Kom svampene i en bøtte med låg.
  • Til slut skal du skære rødløget meget fint. Kom herefter eddike i en gryde sammen med sirup, salt og peber. Lad det koge op i 2 minutter. Klargør og skold et glas med låg (eventuel et gammelt syltetøjsglas), og kom rødløgene i. Hæld efterfølgende eddikeblandingen over, så det dækker løgene. Kom låget på glasset og lad det trække i minimum et par timer.
  • Nu er vi klar til at opbygget hotdog'en. Kom de pandestegte eller grillstegte pølser i de lune brød og top med wasabi-mayo'en, ketchup, tangsalat, relish'en og de syltede rødløg.

Servér sammen med Pear Sour Drink.