Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Åååårhhhh... Chocolate chip cookie cheesecake...

Vil du løfte smagen af dine yndlingssmåkager op i himmelen? Så har du opskriften her!

Say cheesecake!

© delish.com

Chocolate Chips Cookies er yndlingssmåkagen for en masse mennesker.

Som en særlig service for dette talrige folkefærd topper vi den her med en Chocolate Chips Cookies Cheesecake

Den vil garanteret løfte din yndlingssmåkage op til det helt guddommelige.

Sådan gør du

© delish.com

  1. Smør en springform ind i smør. Pak siderne ind i et dobbelt lag sølvpir. Forvarm ovnen til 175 grader.

  2. Knus dine chocolate chip cookies til krummer i en blender. Bland salt i. Hæld krummeblandingen over i en halvstor skål. Tilsæt det smeltede smør. Brug en gaffel eller dine fingre til at blande det sammen. Pres blandingen ned i bunden af den smurte springform og circa en tredjedel op ad siderne. Anbring springformen i fryseren i ca. 10 minutter.

  3. Anbring springformen på en bageplade og bag bunden i 10 minutter. Sæt den derefter til afkøling. Skru lidt ned for varmen i ovnen - til ca. 160 grader. Brug en mixer eller en håndmixer til at gøre flødeosten helt blød. Brug K-spaden på mixeren. Skrab den flødeost ned, der ryger op på siderne.

  4. Tilsæt sukker og salt og mix, indtil blandingen er blød og luftig. Tilsæt vaniljekornene eller vaniljeekstrakten. Slå æggene ud i blandingen, ét ad gangen. Tilsæt creme fraichen og piskefløden. Mix det hele forsigtigt sammen.

Montér kagen

© delish.com

  1. Hæld en tredjedel af cheesecake-dejen oven på den afkølede bund. Strø derefter en tredjedel af choladeknapperne hen over dejen. Fortsæt med denne procedure i yderligere to lag.

  2. Anbring din cheesecake i en dyb bradepade midt i ovnen. Hæld forsigt tilstrækkeligt med kogende vand ned i bradepanden, så vandet når halvt op ad siderne på bradepanden. Bag kagen, indtil lige før toppen bliver brun og begynder at krakelere. Det vil tage cirka halvanden time. Sluk for ovnen. Hold ovnen åben med en træske og lad din cheesecake langsomt køle af i vandet i ca. en time.

7 Lav glasuren. Bland smør, sukker og vanilje i en mixer eller i en stor skål med en håndmixer. Tilsæt melet og saltet ganske langsomt og bland det hele godt igennem. Tilsæt så meget mælk, indtil du har opnået den rette cremede konsistens.

  1. Hæld glasuren ned i en sprøjtepose og sprøjt glasuren ud over din cheesecake dér, hvor du synes, det er passende. Gør for eksempel som på billedet med en hvirvel af glasur og en halv småkage ovenpå. Til sidst skal du strø et passende lag af knuste småkager ned over siderne på din cheesecake.

Værsgod - et stk. chocolate chips cookies cheesecake, som du kan smovse uhæmmet af i flere dage!

Kilde: delish

Ingredienserne

© Til bunden 1 pakke chocolate chip cookies ¼ teskefuld salt 50 gram smeltet smør Til Ostekagen 225 gram flødeost (stuetemperatur) 275 gram sukker ½ teskefuld havsalt, á la Maldon salt. Kornene fra 1 vaniljestang eller en skefuld vaniljeekstrakt

Til bunden

1 pakke chocolate chip cookies

¼ teskefuld salt

50 gram smeltet smør

Til Ostekagen

225 gram flødeost (stuetemperatur)

275 gram sukker

½ teskefuld havsalt, á la Maldon salt.

Kornene fra 1 vaniljestang eller en skefuld vaniljeekstrakt

4 store æg

175 gram mager crème fraiche

125 mililliter piskefløde

125 gram chokoladeknapper

Afbrækkede chokolade chip cookies, til siderne af kagen

Til glasuren

110 gram usaltet smør

100 gram brun farin

1 teskefuld vaniljeekstrakt

2 skefulde mel

1 teskefuld havsalt, á la Maldon salt

40 mililiter mælk

Håndplukket til dig