8 items, der fuldender din nytårsaften

Det er blevet tid til årets sidste og største fest, og den skal ikke have for lidt! Vi har fundet 8 nytårs-essentials, der lader dig starte det nye år med manér – fra champagneglas og kagefade til duge og pynt.

Dug fra Georg Jensen Damask
© Georg Jensen Damask

Nytårsdug

Den hvide damaskdug fra Georg Jensen inviterer vinteren med til bords. Den er enkel og ren og passer til alle sæsoner. Dugen har et tidløst design og kan derfor bruges ved mange nytårslejligheder fremover.

Snefnug Damaskdug, 1.250 kr., Georg Jensen Damask.

Ballon med konfetti
© Festbuttiken

Nytårspynt

Det er ikke en rigtig nytårfest uden lidt konfetti, balloner og guldglimmer. Denne fine ballonbuket, med konfetti indeni, kan både pustes op med helium eller almindelig luft.

Balloner med konfetti i guld, 5 stk. 29 kr., Festbutikken.

LÆS OGSÅ

Lyngbyvase
© Lyngby Porcelæn

Blomstervase fra Lyngby Porcelæn

Blomster pryder altid et bord. I stedet for at have en stor buket, kan man skabe balance ved at have enkelte blomster stående rundt omkring på bordet. De klassiske Lyngbyvaser er enkle i deres design og fås i forskellige størrelser, farver og materialer. Find den vase, der vil passe til netop dit nytårsbord.

Lyngbyvase, 149,95-499,95 kr., Lyngby Porcelæn

Kagefad fra Miss Étoile

Miss Étoile fås hos Bahne

© Miss Étoile

Fad til kransekagen

Fremhæv kransekagen ved at lave den hæve lidt over de andre ting på bordet. Denne fine guldfad fra Miss Étoile giver liv til bordet, og kan sagtens bruges til andre festlige lejligheder. Gør som på billedet og kombinér flere fade i ét, hvis antallet af gæster kræver det.

Miss Étoile, 389,95 kr., forhandles hos Bahne.

LÆS OGSÅ

Dreamroom projector
© Dreamroom

Lad stjernehimlen sætte rammen for dansegulvet

Sæt gang i festen med denne Dreamroom Projector. Du skal blot sætte den i et stik, og så har du en flot stjernehimmel i forskellige farver i dit eget hjem. Uanset om vejret er til at nyde fyrværkeriet udendørs eller ej, kan du altså garantere dine gæster en farverig himmel med denne projektor.

Dreamroom Projector, 649 kr., Dreamroom.

Champagneglas fra Holmegaard
© Holmegaard

Unikke champagneglas

Ingen nytårsfest uden champagne - og ingen champagne uden det perfekte champagneglas!

Denne mundblæste champagneskål fra Regina-glasserien er et smukt og klassisk glas, der oprindeligt blev designet til det danske regentpars sølvbryllup i 1992. Byd gæsterne velkommen med champagne i disse royale glas og skål nytåret ind med manér.

Regina Champagneglas, 639,95 kr., Holmegaard.

LÆS OGSÅ

Lysestager fra Piet Hein
© Piet Hein

Lys nytåret op

Piet Heins minimalistiske lysestager i rustfrit stål vil passe perfekt til nytårsbordet uanset, hvilket tema du kører med. Stagerne fås i fire forskellige størrelser og har fået navn efter universets planeter: Mars, Jupiter, Venus og Saturn.

Bordstager, 409-549 kr., Piet Hein.

Julestjerner
© H&M Home

Pynt til både jul og nytår

Du behøver ikke nødvendigvis skynde dig at pakke julepynten ned. Der er helt sikkert noget, som også kan bruges til at skabe nytårsstemning. Disse fine guldstjerner i porcelæn kan både pryde juletræet, men også bruges til nytårsbordet.

2-pak julepynt i porcelæn, 49,95 kr., H&M Home.