8 items der fuldender din nytårsaften

Det er blevet tid til årets sidste og største fest, og den skal ikke have for lidt! Vi har fundet 8 nytårs-essentials, som helt sikkert vil imponere dine gæster.

Dug fra Georg Jensen Damask
© Georg Jensen Damask

Nytårsdug

Den hvide damaskdug fra Georg Jensen inviterer vinteren med til bords. Den er enkel og ren og passer til alle sæsoner. Dugen har et tidløst design og kan derfor bruges ved mange nytårslejligheder fremover.

Snefnug Damaskdug, 1.230 kr., Georg Jensen Damask.

Ballon med konfetti
© Festbuttiken

Fest og farver

Det er ikke en rigtig nytårfest uden lidt konfetti, balloner, sølv og guld. Denne fine ballonbuket med konfetti indeni kan både pustes op med helium eller almindelig luft.

Ballon transparent med konfetti Guld, 5 stk. 29 kr., Festbutikken.

LÆS OGSÅ

Lyngbyvase
© Lyngby Porcelæn

Vase fra Lyngby Porcelæn

Blomster pryder altid et bord. I stedet for at have en stor buket, kan man skabe balance ved at have enkelte blomster stående rundt omkring på bordet. De klassiske Lyngbyvaser er enkle i deres design og fås i forskellige størrelser og farver. Find den vase, der vil passe til netop dit nytårsbord.

Lyngbyvase, 149,95-499,95 kr., Lyngby Porcelæn.

Kagefad fra Miss Étoile
© Miss Étoile

Fad til kransekagen

Fremhæv kransekagen ved at lave den hæve lidt over de andre ting på bordet. Dette fine fad fra Miss Étoile giver liv til bordet med sine skrigende pastelfarver.

Miss Étoile, 299,95 kr., forhandles hos Bahne.

LÆS OGSÅ

Dreamroom projector
© Dreamroom

Sæt gang i festen

Sæt gang i festen med denne Dreamroom Projector. Du skal blot sætte den i stik, og så har du en stjernehimmel i forskellige farver i dit eget hjem. Du kan sætte den, hvor du vil, ud fra hvor kraftigt lyset skal være.

Dreamroom Projector, 749 kr., Dreamroom.

Champagneglas fra Holmegaard
© Holmegaard

Unikke champagneglas

Ingen nytårsfest uden champagne - og ingen champagne uden det perfekte champagneglas!

Dette mundblæste champagneglas fra Regina-glasserien er et smukt og klassisk glas. Glassene blev oprindeligt designet til det danske regentpars sølvbryllup i 1992. Der vil være stil over at byde gæsterne velkommen med champagne i disse glas.

Regina Champagneglas, 599,95 kr., Holmegaard.

LÆS OGSÅ

Lysestager fra Piet Hein
© Piet Hein

Lys nytåret op

Piet Heins minimalistiske lysestager i rustfrit stål vil passe perfekt til nytårsbordet uanset, hvilket tema du kører med. Stagerne fås i fire forskellige størrelser og har fået navn efter universets planeter: Mars, Jupiter, Venus og Saturn.

Bordstager, 409-549 kr., Piet Hein.

Julestjerner
© H&M Home

Pynt til både jul og nytår

Du behøver ikke nødvendigvis skynde dig at pakke julepynten ned. Der er helt sikkert noget, som også kan bruges til at skabe nytårsstemning. Disse fine guldstjerner i porcelæn kan både pryde juletræet, men også bruges til nytårsbordet.

2-pak julepynt i porcelæn, 49,95 kr., H&M Home.