Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 champagneglas, der pynter på nytårsbordet

Højsæsonen for champagne er startet, så lad propperne springe! Vi har fundet 11 glas med attitude.

© Ferm Living

Moderne og mundblæste champagneskåle

Her er en champagneskål der med sin riflede overflade og smoked-grey glasfarve, giver et moderne og stilrent udtryk til borddækningen. De kommer fra Ferm Living hvor hver og én er mundblæst, hvilket gør dem endnu mere unikke.

Ripple Champagne Saucers 2 stk., 299 kr., Kan købes her

© Lyngby

Elegant, glasslibet glas

Lyngbys champagneglas fra den diamantmønstret serie, Brillante, har en helt speciel glans og klarhed pga. dets traditionelle glasslibning. Et elegant glas der giver flotte reflektioner i lyset.

Krystal Brillante Champagneglas 4 stk., 400 kr., Kan købes her

© Eva Solo

Eva Solos champagneglas på skrå

Et festligt champagneglas fra Eva Solo, der med sin skrå drikkekant præsenterer mousserende drikke på bedste vis. Glasset har en tynd lang stilk som både er elegant at se på og smart idét man undgår at varme vinen op med sine fingre.

Eva Solo Champagne glas 2 stk., 400 kr., Kan købes her

© Frederik Bagger

Dansk design fra Frederik Bagger

Dette er champagneglasset til dig der vil forkæle borddækningen med dansk design. De er fra Frederik Baggers Signature kollektion, som er "lavet for at blive brugt".

Signature Champagne 2 stk., 200 kr., Kan købes her

© Holmegaard

Klassisk Holmegaard

Pompøst og elegant champagneglas fra Holmegaards Regina glasserie. Glassene er ikke kun mundblæst, men produceret meget finteknisk, som tilføjer en vis ekslusivitet til designet.

Regina Champagneglas, 600 kr., Kan købes her

© BODUM

BODUMs brudsikre champagneskåle

Med disse champagneskåle skal du ikke frygte at være klodset eller klinge glasset for hårdt. BODUM har nemlig lavet en serie af brudsikre glas som passer perfekt til festlige lejligheder eller som et alternativ til plastiskglas til f.eks. picnic. De er lavet af polycarbonat som gør glasset ekstremt holdbart og bevarer dets klarhed.

OKTETT 4 stk., 200 kr., Kan købes her

© Louise Roe

© Louise Roe

Farvede krystalglas

Lækre champagneglas fra Louise Roe i de smukkeste farver og runde former. Designet er meget æstetisk og har karakter nok i sig selv til at pynte et helt simpelt bord.

Crystal Champagne Coupe, ca. 350 kr., Kan købes her

© Rosendahl

Simpelt og multifunktionelt

Et enkelt og fint champagneglas fra Rosendahls Premium serie. Champagneglasset har et simpelt og rummeligt design, hvilket gør det brugbart til mere end blot mousserende vin - eksempelvis til anretning af en let dessert.

Premium champagneskål 2 stk., 200 kr., Kan købes her

© IKEA

Cool champagneglas fra IKEA

Leder du efter et billigere alternativ, er disse cool champagneglas fra IKEA et godt bud. De skiller sig ud fra det almindelige champagneglas med deres lyserøde farve og er alt andet end kedelige.

KONUNGSLIG Champagneglas 2 stk., 49 kr., Kan købes her

© Spiegelau

Eksklusivt design

Dette champagneglas fra Spiegelau har et eksklusivt udtryk, med sin lange stik og lette, elegante former.

Champagneglas 4 stk., 400 kr., Kan købes her

© Holmegaard

Tidløst design af Holmegaard

Dæk bordet med historie - Champagneglasset her er fra et af Holmegaards ældste designs, nemlig Charlotte Amalie serien. Det er et godt all-around champagneglas som er fin og dekorerende til forskellige anledninger, omend det er champagnebrunch eller nytårsmiddag.

Charlotte Amalie Champagneglas, 220 kr., Kan købes her

Relaterede Artikler