Stjæl stilen fra restauranterne

Drømmer du om lækre køkkenredskaber og en spisestue, der bare imponerer? Lad dig inspirere af landets mest trendy restauranter og brug de bedste items i dit eget hjem.

hotel herman k roxie restaurant
© Roxie

Roxie

Roxie er et nyt ansigt i byen, hvor der bliver serveret friske drinks og modige retter i lange baner. Restauranten er Kadeaus betagende lillesøster og ligger i Hotel Herman K, der er akkurat ligeså hipt som Roxie. Maden er dog ikke det eneste, som Roxie gør rigtigt. Indretningen er nemlig mindst ligeså spektakulær.

carl hansen elbow chair hans wegner
© Carl Hansen & Søn

Elbow Chair CH

Spisestolene på Roxie er designklassikeren fra Hans Wegner. Stolen giver et klassisk udtryk, der står fint imod en mere rå indretning, hvad end det er på Roxie eller hjemme i spisestuen.

Findes i flere farver, 6.057 kr., Carl Hansen & Søn

ferm living vase sculpt rust
© Ferm Living

Sculpt Vase Pod

Med sine skarpe linjer er vasen perfekt til det moderne hjem. Vasen er fremført i keramik med et mat ydre, mens indersiden er i en frisk kontrastglasur. Den specielle form gør den god at arrangere blomster eller grene i for et skulpturelt udtryk.

Findes i flere farver, 299 kr., Ferm Living

frederik bagger crispy lowball drinksglas
© Frederik Bagger

Crispy Lowball

De smukke glas er en sikker og nem måde at få borddækningen til at virke mere imponerende. Brug dem enten som vandglas, som på Roxie, eller server en god drink i dem før middagen.

2 stk, Frederik Bagger, 299,95 kr., forhandles hos Magasin

gubi 3d barstol sort midnight black
© Gubi

3D Bar Stool

Det ultratynde stel giver barstolen en slank og let silhuet, mens det unikke 3D-design gør stolen utrolig komfortabel. Det klassiske sorte look går til enhver indretning, men stolen findes i mange farvekombinationer, så du kan finde den, der passer perfekt til dit hjem.

Findes i flere farver, €323, Gubi

noma 2.0 restaurant spisestue
© Joachim Wichmann, Anders Hviid, Claus Troelsgaard & Jason Loucas

Noma

Noma er efterhånden en del af den danske nationalidentitet. Ét er deres skelsættende vision for nordisk mad, men restaurantens indretning er en vision i sig selv. Her finder du et helt univers, der er usnobbet og omfavnende med møbler, der hylder det allerbedste danske håndværk.

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor på Noma.

christian bitz middagstallerken tallerken mørkeblå blå
© Bitz

Gastro Tallerken

De smukke, dybblå middagstallerkener giver et frækt modspil til borddækningen, mens den store spiseflade giver plads til endnu mere kreativitet i anretningen. Tallerkenerne lader dig udfolde din gastronomiske kreativitet, som var du køkkenchef på Noma.

Findes i flere farver, 129,95 kr., Bitz

fun 0DA Verpan lysekrone lampe pendel
© Verpan

Fun 0DA

Lampen er udvalgt til at efterligne den vilde installation i Nomas loft. Mens det nok ikke er alle, der ønsker at have en installation af tang og andre vilde planter hængende over spisebordet, så giver det ekstra spil i lampen en utrolig dramatik til rummet.

Verpan, 11.545 kr., forhandles hos Lampemesteren

brdr krüger arv stol noma
© Brdr. Krüger

ARV Chair

Stolen fra Brdr. Krüger er designet specifikt til Noma med tanke på at være et tidløst og komfortabelt design. ARV-stolen trækker på ikonisk, traditionelt dansk design, men får et frisk pust af de skarpe linjer.

Findes i flere farver, oak fumed, weaved, 11.995 kr., Brdr. Krüger

ARV-Chair løb også med prisen "Årets Møbel" til Design Awards 2018.

kähler hammershøi vase hvid
© Kähler

Hammershøi

Den fine, hvide Hammershøi-vase er efterhånden en gammel kending i de danske hjem, og det er absolut ikke uden grund. Det klassiske design står smukt i ethvert hjem, hvor den med farverige blomster kan skabe et stilrent look på middagsbordet.

Findes i flere farver, 149,95 kr., Kähler

hotel sanders restaurant cafe spisestue
© Hotel Sanders

Hotel Sanders

Essensen af Hotel Sanders er eksklusiv afslapning og simpel elegance, hvilket går igen i deres restaurant. Her overrasker køkkenet med alt fra fyldig burrata, marokkansk salat til linguini med hummer og oregano. Restauranten er i sandhed et besøg værd, hvor du både kan nyde deres gastronomiske kunnen og den stilrene indretning.

nordal væglampe lampe glass bubbles
© Nordal

Wall Lamp

Lampen fra Nordal har mange af de samme træk, som den art-deco inspirerede væglampe hos Hotel Sanders. Nordals væglampe har et sjovt tvist i form af, at den kan vendes begge veje alt efter, hvad der fungerer bedst i rummet.

Nordal, 1.195 kr., forhandles hos Moodings

hm lysestage home guld høj
© H&M

Høj Lysestage

Den høje lysestage giver et klassisk element i indretningen, mens de skarpe vinkler giver et moderne touch. Brug lysestagen som en del af borddækningen eller lad den pynte i vindueskarmen.

129 kr., H&M Home

gubi spisebord ts columntable marmor messing
© Gubi

TS Column

Bordet er nærmest et kunstværk i sig selv og vil med garanti høste både komplimenter og misundende blikke. Bordet omfavner den skandinaviske minimalisme, men tilføjer en form for global, yndefuld karakteristika til rummet.

Findes i flere farver, €3.489, Gubi

kentiapalme greenify stuepalme palme
© Greenify

Kentiapalme

Kentiapalmen er en utrolig populær stuepalme, da den er stedsegrøn og fyldig. Palmen fylder godt i rummet, og det er nemt at få den stor og smuk.

fra 495 kr., Greenify

sukaiba bella sky restaurant
© SUKAIBA

SUKAIBA

SUKAIBA er Hotel Bella Skys nyeste påfund, hvor der eksperimenteres i et fusionskøkken af japansk og dansk. Altså innovative japanske retter lavet af lokale, danske råvarer. Restauranten ligger på 23. etage, hvor der er en uimodståelig udsigt, men det er absolut også værd at vende blikket mod indretningen.

LÆS OGSÅ: SUKAIBA - ny japansk luksusrestaurant i København.

menu lysekrone chambers
© Menu

Chambers

Den store lysekrone er inspireret af New Yorks voldsomme glamour med et tvist af skandinavisk enkelthed. Lampen fylder godt i rummet og giver bestemt personlighed til indretningen.

Menu, 4.995 kr., forhandles hos AndLight

gubi beetle spisebordsstol dining chair stol
© Gubi

Beetle Dining Chair

Selvom stolene ikke har en helt så bombastisk silhuet, som dem på SUKAIBA, så giver stolens polstrede ydre et lignende udtryk. Beetle-stolen er, som navnet indikerer, inspireret af biller, hvilket kan ses i stolens afrundede ydre og tynde ben.

Findes i flere farver, fra €899, Gubi

&tradition flowerpot bordlampe sort lampe
© &tradition

Flowerpot VP3

Den klassiske lampe designet af Verner Panton er kendetegnet af de to halvcirkler, der giver et sjovt og legende design. Lampens stilrene look gør, at den med fordel kan bruges i alle rum i hjemmet.

Findes i flere farver, Verner Panton, &tradition, 1.995 kr., forhandles hos Illums Bolighus

Duedahl lav vase kastanje keramik
© Mette Duedahl

Lav Vase

Den kastanjefarvede vase er inspireret af hverdagens behov med et formsprog, der trækker tydelige referencer fra naturens farver og teksturer. Den rolige farve og afdæmpede æstetik gør, at vasen næsten fremstår som et stykke forarbejdet natur.

Findes i flere farver, 349 kr., Mette Duedahl