København har fået en ny japansk luksusrestaurant - med en fantastisk udsigt

Hver eneste plads i restauranten har en unik udsigt.

SUKAIBA japansk restaurant København
© SUKAIBA

Japansk mad af lokale råvarer

Hotel Bella Sky har her i efteråret slået dørene op til en helt ny restaurant, SUKAIBA Copenhagen. På 23. etage finder man nu, hvad der må være én af Københavns absolut bedste japanske restauranter - og nogle af de bedste drinks.

Konceptet er japansk mad, lavet med lokalt dyrkede råvarer. Det betyder blandt andet, at der i stedet for wasabi bruges dansk peberrod.

SUKAIBA
© SUKAIBA

Den storslåede udsigt

Indretningen i SUKAIBA Copenhagen kombinerer internationale og danske brands og er holdt i en farvepalette, der fusionerer varme japanske farvereferencer med kølige nordiske nuancer.

SUKAIBAs unikke beliggenhed, med udsigt ud over København, Amager Fælled og til Sverige, er integreret i indretningen, hvor der fra hver eneste plads er en spetakulær udsigt - selv fra unisextoiletterne kan man skue ud over byen.

Hvis man er til cigarer kan man fra den specialdesignede cigarlounge nyde udsigten og glæde sig over at lokalet er røgfrit grundet de specialdesignede udsug i askebægerne, eventuelt mens man spiller brætspil.

SUKAIBA
© SUKAIBA
SUKAIBA Martin Nilsson-Møller
© SUKAIBA

SUKAIBAs køkkenchef, Martin Nilsson-Møller.

Holdet

SUKAIBAs køkkenchef er Martin Nilsson-Møller, der tidligere huserede i restauranten BASALT længere nede i bygningen, hvor han fremtryllede retter over åben ild. Tidligere har Martin Nilsson-Møller været souschef på blandt andet Restaurant Kiin-Kiin og Marchal.

Ved sin side får køkkenchefen den erfarne finske restaurantchef Juuso Hakanen, der er hentet hjem fra London til lejligheden.

SUKAIBA Copenhagen Gin
© SUKAIBA

SUKAIBA Gin.

Speciallavet alkohol

SUKAIBA har både sin egen gin og øl. SUKAIBA Gin er produceret af Copenhagen Distillery med frisk appelsin, kardemomme og enebær samt indonesisk peberfrugt og japansk Yuzu citrus. Sukaiba Copenhagen øl er er en American Ale brygget på pilsner- og hvedemalt med et stejf af tørret citrongræs, lavet af det lokale Amager Bryghus.

Sukaiba ny japansk restaurant i København
© Sukaiba
SUKAIBA Yellowtail ceviche med grøn tomat, mild soya, shiso og stærk peberrod
© SUKAIBA

Her er det yellowtail ceviche med grøn tomat, mild soya, shiso og stærk peberrod.

SUKAIBA
© SUKAIBA

Toiletterne på SUKAIBA er unisex.