Nu bliver det en oplevelse at spise alene

Ta på en date med dig selv.

© Zacapa

Alene med dine sanser

Vi har vænnet os til at mange restauranter serverer maden på store fade til deling ved bordet, men nu er der nu kommet et modsvar, såkaldt solo-dining.

Med en pop-up på Restaurant Gemyse i Tivoli vil køkkenchef Mette Dahlgaard, i samarbejde med bartender Michael Hajiyianni fra Ruby, give gæsterne en oplevelse, der ligger langt ud over den, vi normalt får, når vi går på restaurant.

Konceptet hedder Nuet og er udviklet i samarbejde med den guatemalanske rom Zacapa.

Pointen er, at man ikke til fulde nyder smagene, duftene og de forskellige teksturoplevelser, som en god middag byder på, når man bliver distraheret af selskabet.

– Nuet by Zacapa er inspireret af de buddhistiske munke, der spiser sammen - men i stilhed. Det skærper deres fokus på maden og det, de drikker, fortæller Maria Vegeberg Gram, der er Senior Culture & Entertainment Manager hos Diageo Reserve.

Helt lavpraktisk kommer det til at udspille sig på den måde, at hver gæst bliver placeret alene, men i et lokale med andre spisende gæster. Her vil de få udlevet et sæt hovedtelefoner, som de skal tage på. En voice-over vil så guide dem gennem de forskellige sanselige oplevelser, som middagen byder på - suppleret af udvalgt musik og baggrundsambiens, der underbygger den gastronomiske fortælling.

Pop-up restaurant Nuet løber af stablen den 27. februar kl. 16.30 og 20.30 på Gemyse i Tivoli. Middagen koster 790 kr., foregår over 2 timer og har 3 serveringer, der hver er sat sammen med en Zacapa-cocktail.

Vi har faktisk fået opskriften på en af de lækre Zacapa-cocktails og opskriften på en speciel men fantastisk dessert, som også serveres til eventet.

Se menuen og køb billetter her.

© Zacapa
© Zacapa