En anderledes dessert
Denne dessert er ikke som andre desserter, det tør vi godt love. Den er ikke hvinende sød, men har en smagsdybde, som man ikke normalt forbinder med en dessert.
Mette Dahlgaard er køkkenchef hos Gemyse og står bag den lækre opskrift. Hun begyndte sin karriere hos Aarstiderne, hvor Mette blandt andet var med til at udvikle Måltidskassen.
Læretiden blev blandt andet tilbragt på Søllerød Kro og Paustian, som dengang blev drevet af Bo Bech. Bo Bech ansatte hende sidenhen på Geist og gjorde hende hurtigt til køkkenchef.
I dag videreudvikler hun Gemyse, der åbnede i april 2017 i en nyetableret urban garden midt i Tivoli. Hun har genoptaget samarbejdet med Aarstiderne, der leverer grøntsagerne til restauranten. Gemyse har sin egen jord hos Aarstiderne i Humlebæk, og den er under Mette blevet udvidet, så der er kommet endnu mere smagsrig, sæsonbetonet, spændende grøntsagsretter på bordet i Gemyse.
Denne dessert er en del af menuen, der er skabt særligt til dette pop-up event.
Du kan også forkæle dig selv med denne drink, som også er skabt til eventet.