Denne drink er den perfekte ledsager til en god middag med fjerkræ og grønt. Drinken er udviklet af Michael Hajiyianni, der til dagligt svinger shakeren på Ruby i København, hvor han har været siden i 2017.
Michael startede sin karriere i cocktailverdenen ved at arbejde rundt omkring på barer i sin hjemby Plymouth i England. Senere flyttede han til London og landede et job på den berømte Quo Vadis-members bar i Soho, inden han senere fik job på Blind Pig. Senere dragede han til Melbourne, hvor han fik arbejde på cocktailbaren 1806.
Drinken er skabt til at indgå i menuen der serveres ved dette særevent.
Start med at lave din kokos-/dildvin. Det gør du ved at tilsætte en håndfuld dild til en hel flaske Belsazar Dry Vermouth og lade den trække i 4-6 timer. Tilsæt til sidst 30 centiliter kokosvand.
Når du skal lave din agurke-cordial, bruger du skrællen fra en hel agurk og blander den sammen med 6 geraniumblade, 250 gram sukker, 1⁄2 liter champagne og 12,5 gram æblesyre. Rør det hele sammen, til sukkeret er opløst, og du har en sirup. Si til sidst agurkeskallen og geraniumbladene fra.
Kom nu alle ingredienser i et stort glas, og tilsæt to skvat fersken-bitter. Rør din cocktail grundigt sammen med en barske, og si den gennem en strainer over i et glas, der er afkølet på forhånd. Top cocktailen med 3 dråber dildolie.