En drink til middagen med rom og dildvin

Erstat vinen til middagen med denne eksklusive drink, skabt af en World Class-bartender.

© Zacapa Nuet

Middagsdrinken

Denne drink er den perfekte ledsager til en god middag med fjerkræ og grønt. Drinken er udviklet af Michael Hajiyianni, der til dagligt svinger shakeren på Ruby i København, hvor han har været siden i 2017.

Michael startede sin karriere i cocktailverdenen ved at arbejde rundt omkring på barer i sin hjemby Plymouth i England. Senere flyttede han til London og landede et job på den berømte Quo Vadis-members bar i Soho, inden han senere fik job på Blind Pig. Senere dragede han til Melbourne, hvor han fik arbejde på cocktailbaren 1806.

Drinken er skabt til at indgå i menuen der serveres ved dette særevent.

PRØV OGSÅ: En særlig dessert, som også er skabt til særeventet.

Zacapa Rom og dildvin

Det skal du bruge:

  • 3 cl Zacapa 23
  • 4,5 cl kokos- / dildvin
  • 1 cl agurke-cordial
  • 2 små skvat fersken-bitter
  • Pynt: dildolie

Sådan gør du:

  1. Start med at lave din kokos-/dildvin. Det gør du ved at tilsætte en håndfuld dild til en hel flaske Belsazar Dry Vermouth og lade den trække i 4-6 timer. Tilsæt til sidst 30 centiliter kokosvand.
  2. Når du skal lave din agurke-cordial, bruger du skrællen fra en hel agurk og blander den sammen med 6 geraniumblade, 250 gram sukker, 1⁄2 liter champagne og 12,5 gram æblesyre. Rør det hele sammen, til sukkeret er opløst, og du har en sirup. Si til sidst agurkeskallen og geraniumbladene fra.
  3. Kom nu alle ingredienser i et stort glas, og tilsæt to skvat fersken-bitter. Rør din cocktail grundigt sammen med en barske, og si den gennem en strainer over i et glas, der er afkølet på forhånd. Top cocktailen med 3 dråber dildolie.