Madklubben åbner smørrebrødsrestaurant

"Når man ser menukortet, skal man føle sig tryg, så ens skuldre kan sænke sig og man kan læne sig tilbage i sædet og nyde et måltid, der tager udgangspunkt i nogle af mine egne absolutte livretter."

Madklubben København smørrebrødsrestaurant smørrebrød
© Madklubben

Madklubbens første smørrebrødsrestaurant

Restaurantkæden Madklubben slår den 19. juni dørene op til en ny restaurant - og for første gang i Madklubbens historie, er der smørrebrød på menuen.

Den nye restaurant får navnet Madklubben København og får hjemme på Store Kongensgade 66, hvor der til frokost vil være smørrebrød på menuen, mens aftenmenuen byder på et moderne dansk køkken.

Som på alle Madklubbens spisesteder, er priserne i et leje, hvor alle kan være med. Et stykke smørrebrød koster mellem 75 - 115 kr. og tager udgangspunkt i dansk smørrebrød med sæsonens twist.

– Vores smørrebrød bliver genkendeligt. Men altid med vores twist. Når man ser menukortet, skal man føle sig tryg, så ens skuldre kan sænke sig og man kan læne sig tilbage i sædet og nyde et måltid, der tager udgangspunkt i nogle af mine egne absolutte livretter, siger Anders Aagaard, der er født og opvokset i Sønderjylland, hvor det danske køkken fyldte godt op i ugens madplan.

Smørrebrødet vil på Madklubben København spille hovedrollen til frokost, men der vil også altid være varme retter på menukortet.

Du kan se menukortet for både frokost og aften på det nye medlem af familien Madklubben her.

Madklubben København smørrebrødsrestaurant smørrebrød
© Madklubben
Når jeg om morgenen fik at vide, at der var tarteletter til aften, kunne jeg seriøst gå rundt og ikke tænke på andet end om klokken nu snart blev 18.00. Der var nogle få retter, der kunne fylde alt for mig. Det fik mig til at tænke, at jeg nok ikke var den eneste, der har det sådan, så jeg satte mig sammen nogle af mine gode kollegaer i Madklubben for at finde frem til, hvilke retter, der fremkalder de her følelser i os. Mange af retterne bliver nu en del af Madklubben København — Anders Aagaard, ejer og stifter af Madklubben
Madklubben København smørrebrødsrestaurant smørrebrød
© Madklubben
Madklubben København smørrebrødsrestaurant smørrebrød
© Madklubben