Et stykke af Italien er havnet midt i København

På Pizzeria MaMeMi bliver der serveret italienske klassikere i en kaliber, som kun en ægte italiensk nonna ville kunne lave dem.

restaurant MaMeMi pizzeria københavn
© MaMeMi

Bag Pizzeria MaMeMi står tre italienske herrer, der brænder for at bringe et stykke af Italien til Danmark. Til sammen har de en solid bagage fyldt med erfaring og gå-på-mod; Danilo Barletta har været sommelier på Ristorante akke Scala i Milano, der på det tidspunkt havde to Michelin-stjerner. Danilos bror, Fransesco, er manden bag MaMeMis hemmelige opskrift på pizzadej, mens fætteren Daniel er den kyndige bestyrer.

restaurant MaMeMi pizzeria københavn
© MaMeMi

MaMeMi er absolut ikke et pizzeria, som det nede på hjørnet, som vi alle kender. Her er der virkelig kræset for enhver detalje - lige fra vinmenuen til indretningen. Der bliver serveret økologiske pizzaer med sæsonens råvarer og nøje udvalgte vine fra mere end 300 italienske leverandører.

restaurant MaMeMi pizzeria københavn
© MaMeMi

Pizzeria MaMeMi plejede at holde til i Westmarket, men da det københavnske madmekka lukkede ned, flyttede MaMeMi lokalerne til Mysundegade på Vesterbro. De nye lokaler skaber de perfekte rammer til at nyde alt det bedste fra Støvlelandet.

restaurant MaMeMi pizzeria københavn
© MaMeMi

En succesfuld pizza afhænger i høj grad af bundens kvalitet. Takket være Fransescos hemmelige opskrift er pizzabunden helt sprød udenpå, men blød og luftig indeni. Præcis som var det en italiensk nonna, der havde lavet den. Fyldet skifter alt efter sæson, men klassikere som kartoffelpizzaen med pancetta og margherita med bøffelmozzarella er på kortet året rundt.

MaMeMi pizzeria restaurant cafe københavn
© MaMeMi