Dining Week sætter fokus på socialt samvær og delemad

I oktober kan delemad nydes på over 100 forskellige restauranter til særpris.

Dining Week Sharing
© The Fat Pike

Lækker delemad i oktober

Dining Week er en velkendt restaurantfestival, hvor anerkendte restauranter hylder mad til en overskuelig pris. I denne omgang handler ikke kun om at nyde maden, men at nyde det i selskab med andre.

Derfor har Dining Week taget konceptet 'delemad' under sine vinger, hvor nogle restauranter vil servere maden “family style”. Denne form for servering betyder, at du skal øse og byde fadene rundt på langbordet: Alle deler alt. En anden hyggelig fordel er selvfølgelig, at du også får mulighed for at smage al maden.

Dining Week Sharing
© Aamanns

Ny rekord med anerkendte restauranter

I år slår Dining Week sin egen rekord med deres hidtil største program. Programmet udfoldes fra den 13.-20. oktober med over 100 deltagende restauranter. Der er restauranter til enhver smag, så om du er til asiatisk, nordisk, fransk eller italiensk, så finder du højst sandsynligt en restaurant, der vil tilfredsstille dine smagsløg.

Blandt de mange deltagende restauranter er: Aamanns 1921, Vesterbro Vinstue, Madklubben Østerbro, Restaurant Kul, Tramonto Rooftop, The Market Asian og mange flere.

Du kan læse mere her.

Dining Week Sharing
© Tony's