En balinesisk perle

Forstil dig at bo midt i den balinesiske jungle, på et af verdens mest eksotiske bambushoteller på Bali. Overnat i arkitektoniske mesterværker og oplev det bæredygtige paradis.

Bæredygtig bambushotel luksus
© Bambu Indah

Bambuh Indah

Lad dig opsluge af det betagende landskab og svøm i en pool så frisk, at du deler den med små fisk.

Besøg det bæredygtige paradis, midt i den balinesiske jungle, og oplev arkitektoniske mesterværker, som går i ét naturen og som smelter sammen med de betagende omgivelser.

Hotel værelse bambus luksus
© Bambu Indah

Bo i den spektakulære måneskinshytte, som allerede er et eventyr i sig selv.

Den er blevet hyldet over hele verden for den betagende bambus-arkitektur og designet af den kreative direktør fra arkitektfirmaet Ibuku, som er berømt for at bygge overdådige konstruktioner udelukkende af bæredygtigt bambus.

Hytten ligner en skrånende halvmåne og har bl.a. sit navn fordi der er et smukt kobberbadekar i haven til måneskins badning.

LÆS OGSÅ: Bæredygtig Bambus arkitektur på Bali

Bambus restaurant arkitektur
© Bambu Indah

Siden grundlæggelsen i 2005 har alt været konstrueret med omtanke for miljøet og et bæredygtigt ønske.

I modsætning til almindelige bygninger hvor beton-fundamenter bygges ned i jorden, er alle bambus-hytter på hotellets grund f.eks. konstrueret således, at de kan flyttes og fjernes med så lidt indvirkning på jorden som overhovedet mulig.

luksushotel jungle bali
© Bambu Indah

Hotellet er dækket af vegetabilske enge som dyrkes af gartnere og øko-eksperter på stedet.

Hotellet arbejder nemlig på at være 100% selvforsynende og dyrker derfor alt frugt og grønt selv, som serveres i deres overdådige og eksotiske restaurant.

Båd flod luksushotel bali
© Bambu Indah

Gå en tur langs Ayung-floden og find små hyggelige kroge, hvor du kan læne dig tilbage og lytte til naturen i de mest fredfyldte omgivelser.

LÆS OGSÅ: Et bæredygtigt paradis i Thailand

Natur pool bambushotel bali
© Bambu Indah

Skyd genvej igennem fortryllende rismarker og spankuler henover broen til den grønne natur-pool, som er omgivet af store smukke sten fra bjergene.

Hotel luksus bæredygtig bali
© Bambu Indah

Besøg det nyeste skud på stammen: "The River Bend House" som er designet og tegnet som en hyldest til den nærliggende flod.

Indretning arkitektur bali bambus
© Bambu Indah

Oplev husets utrolig arkitektur som fremmer brugen af naturligt lys og ventilation, som er med til at reducere energiforbruget af el og aircondition.

Bali indretning luksus hotel
© Bambu Indah

Udforsk husets spektakulære indretning, som stammer fra mange af ejernes eksotiske rejser. Find blandt andet traditionelle skatte, persiske tæpper, krystal geoder opdaget i Sydamerika og afrikanske møbler.

Hotel værelse luksus
© Bambu Indah

Læs mere om det bæredygtige paradis på hotellets hjemmeside og få en oplevelse helt ud over det sædvanlige.